[最後兩集]GOT權力的遊戲第七季討論區6

1001 回覆
9 Like 3 Dislike
YouTube 有人leak 話ep7會係Arya 殺LF. 究竟真唔真

呢句好有劇透成分
淨係知好多傻系分唔清咩叫leak同theory,係到討論真係好無癮
https://m.9gag.com/gag/ax0ML3n/time-in-got-s7-e6

9gag有人破左fast travel論
但表達上的確有進步空間
YouTube 有人leak 話ep7會係Arya 殺LF. 究竟真唔真

呢句好有劇透成分

鬼知咩,上網人講我講je

[慎入] https://www.youtube.com/watch?v=uji6q9rStps&t=1s

個channel係10/8 post個條ep6 spoiler 中哂..
遲下條喪屍龍噴冰

我估會噴藍色火 燒the wall

RIP

呢幕好撚sad
雖然一早估到

條龍係s6 仲係細粒過drogon 比龍媽困過
今季變返大隻 真係好開心 點知..
順帶一提啦, 今集冰雪大戰既拍攝難度係前所未有咁大;

即使編劇寫到個合邏輯既故事出黎, 但變到好難拍得真實, 你地咪照樣衝出黎挑剔呢樣嗰樣

結論: 一定唔係連登仔口中講既垃圾, 但時間倉促之下又冇grrm guide住我係接受既

冇人話一定要大場面先好睇喎
第一季一個大場面都冇啦,咪一樣hit起
我寧願佢唔拍咁多大戰搞好啲個劇本
你對劇本冇要求唔代表其他人都冇
捉鬼敢死隊咁弱智既劇情叫人點接受

同意 ned 死,red wedding,sand snake 爆頭,jon bb 過鏡變jon 大個都好好睇,好睇在於劇情意料之外,唔係大場面

即使編劇寫到個合邏輯既故事出黎, 但變到好難拍得真實, 你地咪照樣衝出黎挑剔呢樣嗰樣

結論: 一定唔係連登仔口中講既垃圾, 但時間倉促之下又冇grrm guide住我係接受既

同意 ned 死,red wedding,sand snake 爆頭,jon bb 過鏡變jon 大個都好好睇,好睇在於劇情意料之外,唔係大場面

今集都好意料之外呀 jon殿後 uncle唔上馬 真係估佢唔撚到

今集都好意料之外呀 jon殿後 uncle唔上馬 真係估佢唔撚到

係爛果隻估佢唔到
估唔到佢夠膽死咁爛

呢句好有劇透成分

鬼知咩,上網人講我講je

[慎入]

個channel係10/8 post個條ep6 spoiler 中哂..

我多撚謝哂你張縮圖
唔知算唔算透,不過有冇人留意 JON 把劍個狼頭?

係 咩意思?

係爛果隻估佢唔到
估唔到佢夠膽死咁爛

依part真係笑撚死人 明明真係兩個可以上去
諗唔到一個送死既理由

係爛果隻估佢唔到
估唔到佢夠膽死咁爛

依part真係笑撚死人 明明真係兩個可以上去
諗唔到一個送死既理由

There's no episode to explain !!

究竟係開左眼定係水黎

究竟係開左眼定係水黎

睇留言就話係水黎

究竟係開左眼定係水黎

睇留言就話係水黎

反光咋

RIP

呢幕好撚sad
雖然一早估到

龍媽呢幕交唔到戲 好失望.. 死左個仔應該好傷心 點知係望住Jon發姣
uncle benjen咁就死左 真係好on9 tvb級數
遲下條喪屍龍噴冰

我估會噴藍色火 燒the wall

噴火龍X進化
uncle benjen咁就死左 真係好on9 tvb級數

本身以為係奇兵 點知又無啦啦拎飯盒

RIP

呢幕好撚sad
雖然一早估到

龍媽呢幕交唔到戲 好失望.. 死左個仔應該好傷心 點知係望住Jon發姣

至少都屌下nightking啦
悲傷又唔似又冇憤怒

龍母不嬲戲屎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞