[最後兩集]GOT權力的遊戲第七季討論區6

1001 回覆
9 Like 3 Dislike

RIP

呢幕好撚sad
雖然一早估到

條龍係s6 仲係細粒過drogon 比龍媽困過
今季變返大隻 真係好開心 點知..

龍媽呢幕交唔到戲 好失望.. 死左個仔應該好傷心 點知係望住Jon發姣

至少都屌下nightking啦
悲傷又唔似又冇憤怒

係幾on9, 個個都以為佢會發哂癲, 無啦啦死左條龍
jon面對面望nk仲以為會走上去單挑
YouTube 有人leak 話ep7會係Arya 殺LF. 究竟真唔真

呢句好有劇透成分

之前有巴打分享過第7季劇透,youtube片嚟
暫時前6集劇情已經全中
最尾嗰集就係講arya會殺LF
jon同龍老母仲會……

RIP

呢幕好撚sad
雖然一早估到

龍媽呢幕交唔到戲 好失望.. 死左個仔應該好傷心 點知係望住Jon發姣

悲傷又唔似又冇憤怒

龍母不嬲戲屎

又未至於真係好屎
但佢做得最好就係收兵果陣
硬係覺得導演成日影佢果pat扭下扭下

RIP

呢幕好撚sad
雖然一早估到

悲傷又唔似又冇憤怒

唔發癲都算 但起碼都叫聲 Viserion 啦

RIP

呢幕好撚sad
雖然一早估到

悲傷又唔似又冇憤怒

可能諗起個廢柴阿哥
叫唔出
仆街,無論劇透/引用一律Block
樓上果幾個又係到LEAK
blocked
樓上果幾個又係到LEAK
blocked
邊度可以睇番第一季,想追
條龍死左果part真係on99
我明佢係想拍出黎要"驚愕"
但係自己個仔女死左, 點都show下崩潰喊/大嗌出黎啦 好無呀
就算唔崩潰啦, 即場流兩滴馬尿頂住先都ok啦 丫 你老味呆撚左係到就完左個shot
反而jon返黎仲緊要過陪左你咁多年既親生仔, 真係無邏輯可言

兩條龍仲傷感過龍母

RIP

呢幕好撚sad
雖然一早估到

悲傷又唔似又冇憤怒

上季都識留低條仔係鄉下。
今季完全弱智咁
幾時會交代lord of light 做乜9復活啲brotherhood? 唔係為左呢場仗丫?
幾時會交代lord of light 做乜9復活啲brotherhood? 唔係為左呢場仗丫?

呢樣野感覺上好虛無
但實際係劇入面好屈,又復活又預知未來
宜家啲人屌係佢入劇入面既設定都唔合理呀
唔係話同現實世界比
咪on9

其實合唔合理都算, 但事實呢兩集真係拍得唔好睇, 節奏快到睇完都冇咩感覺
舉例就好似robb起兵到red wedding用一集拍完咁
其實NK如果瞄drogon
之後另外條龍飛落黎擋
成件事會合理同淒美好多

屌你唔早講?
上年一早email去hbo啦

諗落其實幾TVB

最好係nk其實係瞄龍后
條龍去擋

總撚知就唔應該有個靜止目標唔瞄
瞄個遠啲飛緊既目標啦

冰龍個度nk用自己能力喚醒佢飛返出黎仲正路佢搵人拉

咪係
你召醒佢佢自然識飛啦
搞咁多可能想拍最尾開眼果幕
其實NK如果瞄drogon
之後另外條龍飛落黎擋
成件事會合理同淒美好多

屌你唔早講?
上年一早email去hbo啦

諗落其實幾TVB

最好係nk其實係瞄龍后
條龍去擋

總撚知就唔應該有個靜止目標唔瞄
瞄個遠啲飛緊既目標啦

冰龍個度nk用自己能力喚醒佢飛返出黎仲正路佢搵人拉

咪係
你召醒佢佢自然識飛啦
搞咁多可能想拍最尾開眼果幕

Night king 潛落去就騎出水咪得
ww龍可以點打

用Dragonglass / Valyrian steel 對龍好似怪怪地
講第7集入黎
[歡迎收睇城市論壇]GOT權力的遊戲S07E07劇透討論區
https://lihkg.com/thread/370046?ref=ios
ww龍可以點打

用Dragonglass / Valyrian steel 對龍好似怪怪地

要問西后借武器
再配dragon class
ww龍可以點打

要問西后借武器
再配dragon glass
連登真係好多編劇
有你地香港唔會有tvb

個撚個都神探咁駁故
ww龍可以點打

要問西后借武器
再配dragon class

JON飛把劍去插撚死NK done!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞