[最後兩集]GOT權力的遊戲第七季討論區6

1001 回覆
9 Like 3 Dislike
最後會唔會係講殺左night king之後,所有dead army變番正常生物(包括埋條龍)。合家歡bbq 打邊爐

今集arya係littlefinger 身邊偷睇拎情報果幕已經好有 TVB feel

仲要SANSA同ARYA兩姊妹有TVB式既誤會
兩個都唔知大家經歷左D咩,個人都改變左,仲以為對方好似以前咁
因為LF封信又誤會大家

愛回家
最後會唔會係講殺左night king之後,所有dead army變番正常生物(包括埋條龍)。合家歡bbq 打邊爐

今集arya係littlefinger 身邊偷睇拎情報果幕已經好有 TVB feel

兩個都唔知大家經歷左D咩,個人都改變左,仲以為對方好似以前咁
因為LF封信又誤會大家

我睇到 arya 係 littlefinger 間房出黎, littlefinger 設局裝 arya 偷笑果幕
我已經笑左,連剪接都有陣TVB 膠劇 feel

因為LF封信又誤會大家

我睇到 arya 係 littlefinger 間房出黎, littlefinger 設局裝 arya 偷笑果幕

試幻想下LF變左陳山聰

因為LF封信又誤會大家

諗起當狗愛上貓呢幕

LF=胡杏兒=係角落頭偷偷地睇
ARYA=撈家
龍媽叫 “dracarys” ,
隻黑龍又知道噴落 阿 sam 老豆細佬
明明前面咁多目標
明明前面咁多目標

我都有諗呢樣,如果一野燒死曬班人會點
明明前面咁多目標

我都有諗呢樣,如果一野燒死曬班人會點

醒目仔黎架

屌你notAA笑到我仆街
唔明點解要捉隻ww 比cersei睇,佢睇完就會幫你打ww咩,都on撚9既

編劇功力問題 亂鳩咁黎

比班學士睇下話

係去捉wights,唔係捉white walker

抵比人串

因為LF封信又誤會大家

龍母同JON嗰班人開會嗰場都好撚柒 想熄機咁濟

因為LF封信又誤會大家

愛回家

原來lf 係想用封信引兩姐妹一齊去天台講數 , 去到天台lf 同arya 講,你家姐因為愛妳最後冇send 到封信。之後sansa arya 深情咁食住花之戀pie ,賞月+bbq
依家時候jon 同dany做完愛回家。
本season 完………

抵比人串

其實本身最後個幕我睇到好熱血
不過俾你地講講下搞到我都覺得太膠

抵比人串

仆街 3 lv

個quest 啲字仲賤, submitted evidence for the queen who fucker her brother

抵比人串

仆街 3 lv

個quest 啲字仲賤, submitted evidence for the queen who fucker her brother

抵比人串

仆街 3 lv

個quest 啲字仲賤, submitted evidence for the queen who fucked her brother

好簡單,拉長番9-10集就會正常番,依家半集就𣊬移
好簡單,拉長番變9-10集就會正常番,依家半集就𣊬移
lm
nightwatch 得番50個人
但係可以捉到 the hound 幾個人
一係巡邏時候10個人為一組巡邏,無視 nightwatch 人手短缺,
同時間 the hound 成班人嘅武力值係零
所以先會有牢房相遇場戲

唔講咁多,請重睇
你就會知唔止50人

睇完都係得50人

你個腦裝咩
編劇係膠,不過講番句公道話,
arya 最後見家姐印象就係宮廷養尊處優,亦可能唔知佢既經歷,覺得佢想謀jon 個位,佢唔信家姐可以理解。
當然,咁樣安排之後姐妹齊心對付lf,大家咪更興奮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞