FF7 Rebirth 新trailer

389 回覆
86 Like 12 Dislike
最大工程嘅大地圖都係part 2定晒案
宜家知道放左去遺忘之都後面(part3)嘅係五台
即係個地圖都已經整好左大半
Vincent又話要part3先用得,2只會係npc
即係DC兄弟都會放埋去part3打,夾埋yuffie復仇線一齊收
然後weapon都似放晒入part 3
PS5,6交接期應該出到啦
啟治叔
好撚正
pc 撚又要等多幾年
最令人擔心係櫻井
期待part3會唔會有genesis
我覺得part2已經會出黎
除左頭巾姐 cc結局Aerith sense到Zack就死嗰幕cg咪見到佢已經著緊正傳套衫
中間又有DLC故事
Rebirth唔覺等得耐
等撚左廿鳩幾年都係咁
定係呢家d細路無咩耐性要一年一集罐頭貨就滿足

有CC自己時間線嘅end, 同埋又有見到瑪琳疑似喺aerith屋企嘅一幕
佢3集都keep到水準既話唔介意等

CLS 咩意思呀
碌鳩好撚硬
肥仔跌死左
Jessie走左去金碟
Barret同Tifa 上條PV有神羅嘅新聞報道話佢地死左
我就覺得係維穩多,確認佢地離開左米德加就直接話佢地死左算
有個位zack同頭巾佬傾計
但如果我無睇錯,句野係同Zack 講?
即係Zack 已經由CC 結局個時間點跳到去FF7R 結局個時間點?
係,zack個行程真係睇唔透
話佢直接跳左去7R世界線,咁見床上aerith又講唔通
最後嗰幕,錫菲準備跳落黎吉aerith
我都覺得Barret同Tifa唔會咁易死
我認為同所講嘅只有佢活着係代表只有佢係米德加
如果係平行世界論的話,會唔會係Zack 線發生既事完全同Cloud 線相反
我覺得呢個係zack個世界線呢d人死曬wo
7結尾個barret未死我估都係欺詐 個個係zack世界未死
cloud世界個個真係死左

不過上一個PV都搞到我好迷

其實呢個位係咪代表有兩個cloud
呢幕令到我係堅持zack同我地玩個故事唔係同一條世界線
無理由兩個cloud
只係可以做d野影響到對面世界咁
如果話條新聞片 全員死清光係z線真野,咁佢係跳時間無跳世界線
但咁樣都會變左有2個cloud,對唔返
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞