FF7 Rebirth 新trailer

389 回覆
86 Like 12 Dislike
快𠹌d死啦
唔係不嬲都話分3part咩
今集應該去到本身Aerith死果part
但改變咗 所以叫rebirth
實體有得訂未
有冇pc版
Aerith 會唔會死咗, 去咗第二個平行世界同 Zack 見面 命運安排
今次見佢可以用 ZACK 最後呢個世界 CLOUD, Aerith 三人合作
唔好玩野又死呀,一定反佢台架
今次都想訂珍藏實體版
theme song好好聽
咁多CA畫面 唔驚得罪Z粉?
呢條trailer好似咁少tifa咁既...好似直頭對白都無得幾個鏡頭見到?.....
zack見得番aerith哭撚左....但床上面果個好似係後生D既aerith.....?著住依前條粉紅色裙
Aerith除咗唔夠大波之外真係好撚正
zack
仆街好撚驚係zack在生不過最後佢犧牲救aerith....見marlene同佢講果段說話.....如果aerith真係唔洗死zack都最好唔洗死啦....
想知會唔會有日文版俾坂本真綾唱
會唔會係Cloud精神分裂咋
好似未見到佢地兩個同場又清醒
三部曲廿歲都玩到卅歲
呢個thumbnail 下一幕
The world will be saved, but will you?
好正
我覺得都大機會係佢擋刀
但問題係Zack 點樣穿越左過黎
如果Zack 唔係平行世界,無咩理由Midgar d 人會唔識Zack
會唔會今次玩大d,一路以黎既"Cloud" 其實係short q 左既Zack
cloud就話因為浸太耐加外星細胞影響shot姐....zack無啦啦做咩shot
我覺得佢要zack擋刀但又唔交代清楚zack既背景既話好多新玩家應該無咩feel....定係已經assume所有人都知cc劇情
如果搞咁大場龍鳳復活zack跟住又要zack死返應該都係搏等fans寄刀片
如果zack無死但要我睇住aerith同cloud一齊我都會寄
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞