FF7 Rebirth 新trailer

389 回覆
86 Like 12 Dislike
可能都唔奇
C世界嘅A死左,Z世界嘅A就會醒
有少少似鋼煉森巴拉咁
經驗之談,你咁講法小心被人批鬥至死
屌你無玩過原作,淨係識少少乜乜77
Cloud & Aerith先係一對
果然係ps皇牌
呢個時代要兩隻disc

夠薑咪1TB囉
突然想玩番ff7 remake, 但plus無續到
我仲有
但好似唔包yuffie dlc?
OG Cloud 係見到Tifa先清醒
Zack Timeline 嘅Tifa好似死撚咗,Cloud應該會變黑衫人去reunion
yuffie之後喊得好淒涼
冇留意好耐,原來網上好多 REBIRTH DEMO 畫面睇,去農場租陸行鳥

當年玩ccff7 都唔係幾明點解Zack 會為左cloud博命
其實感覺上佢地都唔係真係好熟
叫做共過患難大家一齊浸魔晄浴 無左5年時間
何況zack本來就好有情有義佢好難會獨善其身

明明Zack腦海 最後先忘記既係aerith但都救cloud為先
都似係咁
今集有大地圖 正好多 去多個城鎮探險, 又有金碟遊樂場
Costa del Sol 度假城鎮 係咪冇咁早出現? 預告片冇見到
Zack 先係真男主 講完
咁講又打架架啦討論下推測下劇情咪算囉
舊FF7插死Aerith係咪真係錫菲羅斯?又話真身係太空洞既?
Sorry 激動左少少,不過老實冇Zack既犧牲奉獻就冇今日cloud
雖然應該係有好多巴打remake先入坑,但既然官方都出左CC reunion,姐係官方都想大眾認識返呢位”英雄”,甚或乎推返佢上男一都不為過,所以希望多啲人會玩埋reunion 先再玩rebirth

根據返製作人講話remake個故事會涵蓋埋AC,咁姐係應該Zack點都會見返Aerith,但可唔可以唔好係黃泉相見
我都覺se想推zack上男一 但咁樣cloud又會好尷尬不過點寫都會收刀片
我係好期待bbq結局雖然好老土
班zack廚仲FF緊可以取代cloud做男一
超霸
鍾意Zack
但係諗諗又幾真,如果冇ff7 個人氣度
Zack 就似係一般王道類既忠正傻仔正氣主角
cc個劇情
弱智熱血男-->angela大哥沒有輸-->弱智男發奮圖強變勁-->打中二loveless on9
王道到不得了
cc gameplay 係ok既
不過太grinding
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞