FF7 Rebirth 新trailer

389 回覆
86 Like 12 Dislike
trailer既Cloud同Aerith咁曖昧其實係Cloud腦中ff既Zack黎
死就一定架啦 電影都出埋 唔會咁樣推翻晒呀?差在係會點演繹
其實無問題ga
你用endgame 個諗法去諗,成條時間線變左
CC --> FF7 --> ACC --> 菲拉穿越變成FF7R
咁樣諗既話FF7R 就係FF7 既「未來」,所以Aerith 同Sephiroth 好似知道咩事咁
當年玩到Aerith死左就棄
如果今次又死應該唔會玩第三part
希望對zack好d
人又為左救cloud死左
女又俾cloud搶埋
Advent Children最後都叫有同Aerith一齊 雖然兩個都已經死左
今次有機會改變過去唔駛死 但就可能要睇住Aerith變心+死
真係好撚慘呀
當年玩Crisis Core結局喊左成晚 傷心左好耐
原作算係happy end
但Aerith 後半左右就已經死左
岩岩好又係露
好過tifa石頭波又黑布
咪囉 呢隻PC會靚啲咩
我覺得AC算唔算有少少被推翻....其實本身AC最尾aerith同zack都叫幾sweet咁完...好難想像AC之後aerith突然想改劇情....
Aerith黨全面進場
pc會有咸濕mod好似係
PC可以玩mod....咁多囡囡可以mod.....
係去到一半已經DKLM心痛到癲
remake 整得靚到癲
上一集玩到第8章棄咗
仲未打爆 始終唔太鍾意個戰鬥
但第2集trailer好似好正
搞到又想玩返

唔係掛 Aerith勁gfable喎
如果Aerith 係被動咁restart 咁唔想死都只係好正常既事
連耶穌都唔想死啦
個戰鬥都係base on 第一集個系統
你可以準備再棄game
Aerith x Cloud

Tifa x Cloud

Yuffie x Cloud

Barret x Cloud 真愛
點少得兩條gay 佬互拋媚眼咁格劍果張gif
remake條條女都勁靚啦
zack都係前傳死左 rebirth有機會改寫
DLLM,唱歌個度喊撚左
睇條片aerith應該點都係死,但zack可唔可以唔洗死
唔死好難作落去....
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞