FF7 Rebirth 新trailer

389 回覆
86 Like 12 Dislike
咩game 想玩
FF7 Ever Crisis 手機game嚟
想入坑 第一次玩ff7係咪應該買remake integrate?
買rebirth 個twin pack,包埋remake同dlc
10年3集仲唔夠快啊? 依家一隻大作閒閒地都開發5年以上
好想入坑呢隻但聽聞肝到仆街
放心,官方一早已經CT,ZA咗好耐,由AC改開始已經改ZA,Zack啲粉絲唔少過cloud
醒下啦 Z既人氣根本見唔到C車尾燈
Elden ring 整個大型 dlc
我好記得佢死前打個boss 就係靠佢個魔法盾 佢一死我呆撚左
Cloud人氣高我明,但話Zack連尾燈都見唔到就真係笑咗,Zack係人氣高到當年ACFF完全版加出鏡。

7RE結局特登整段擬似搞平行世界唔死刺激粉絲,仲借RE不死話題熱度CC搞Remaster

你係咪又係PS原作啲死忠黨,接受唔到新事物
https://blog.nicovideo.jp/niconews/182888.html
呢個上年投票 C:第3 Z:第18
https://www.nhk.or.jp/anime/ff/ranking/index.html
NHK投票 C:第1 Z:第10
事實就係not even close
同埋我原作黨都鍾意remake 唔洗屈我
聖誕Tifa正到癲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞