NGT48討論區第13回:NGT係醜係村姑

1001 回覆
5 Like 6 Dislike

SKE Tee最靚一定係Sae

發覺彩姐鐘意D男仔頭mb

呢件係特登印嚟one-off 串Paru
完全唔覺係Hea我,反而有種綾波麗嘅感覺。
就係用盡全力都表達唔到自己嘅感受出嚟之美類。

佢出名hea 樣衰毒男 only

可以去試下喺日本人角度自己是咪樣衰

我一定唔靚

連登共識: 自貼求評

我係咁樣嘅

好假

唔可咁嘅樣嘅咩

句嘢點解

句嘢點解

廢柴
完全唔覺係Hea我,反而有種綾波麗嘅感覺。
就係用盡全力都表達唔到自己嘅感受出嚟之美類。

佢出名hea 樣衰毒男 only

可以去試下喺日本人角度自己是咪樣衰

我一定唔靚

連登共識: 自貼求評

我係咁樣嘅

好假

唔可咁嘅樣嘅咩

講還講....

召喚CK個推

句嘢點解

廢柴

又學到嘢,唔應哂ck哥

粉紅色好蝦人著,瘦就拿拿地,肥就成個變態佬咁
如果佢喺中國出世 大概會上微博吊下狗公 再嫁個富二代過日子

「今天跟亲爱的去了香港买Prada 还去了妆柜买了艾玛里的504 全被我买光了 hh」

大隻少少就gay

呢D有樣tee,羞恥play,不了

大隻少少就gay

又暴露咗D秘密出嚟
以前D TEE 靚過依家
冇咁宅

覺得似依家啲46生蛋tee

呢D有樣tee,羞恥play,不了

冇可能著

成日著
做左十年肥秋奴隸
你問我答
如果佢喺中國出世 大概會上微博吊下狗公 再嫁個富二代過日子

「今天跟亲爱的去了香港买Prada 还去了妆柜买了艾玛里的504 全被我买光了 hh」

笑死
你真係幾憎佢

呢個又乜水

我發覺NGT好多人我都唔識
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞