NGT48討論區第13回:NGT係醜係村姑

1001 回覆
5 Like 6 Dislike
想問神巴個STU po入唔入得 係咪淨係比佢單方面po嘢用
等我打埋舖機影下我平時著出街啲48系Tee

舊嗰啲收起咗添shet

舊嗰啲收起咗添shet

新果d

著得最多係HKT48 しぇからしか Tee 兒玉ver.
同細佬一齊買嘅

舊嗰啲收起咗添shet

新果d

同細佬一齊買嘅

跟住係22market 優菜 Tee (娘娘手傳咖^^)

舊嗰啲收起咗添shet

新果d

同細佬一齊買嘅

Google圖好水手服feel 男人點著
(CLS)做咗AKB48 Fans十年,你問我答

睇好本店邊個次世代有潛質可擔大旗?

奈奈
高朱

舊嗰啲收起咗添shet

新果d

同細佬一齊買嘅

舊嗰啲收起咗添shet

新果d

同細佬一齊買嘅

人哋仲係男仔咋

舊嗰啲收起咗添shet

新果d

同細佬一齊買嘅

人哋仲係男仔咋

我著一定會比人覺得係gay係乸型
errr仲有馬須校服一套、星姬花龍(激辣)jacket一件

this?

yeah!

得馬須校服有得賣?

馬須套嘢幾靚 邊度有得賣 唔要假嘢
https://lihkg.com/thread/357279/page/1?ref=android
得閒就可以幫幫手推下post,因為自己推post係唔會升番上嚟,不過如果係米post手足,唔係講STU嘅嘢,我會番嚟米POST答,因為唔想搶呢度流量,唔該哂,多謝哂

https://lihkg.com/thread/357279/page/1?ref=android
得閒就可以幫幫手推下post,因為自己推post係唔會升番上嚟,不過如果係米post手足,唔係講STU嘅嘢,我會番嚟米POST答,因為唔想搶呢度流量,唔該哂,多謝哂

好 加油
彩姐同款總受Tee
粉紅色ぽんこつtee
桃紅色塩対応tee
16大運動會Tee

好 加油

唔該哂,墨清

得馬須校服有得賣?

去原宿定御徒町搵咖

得馬須校服有得賣?

去原宿定御徒町搵咖

如果到時想買再問你details thx

得馬須校服有得賣?

去原宿定御徒町搵咖

再唔係搵一套關西校服改都可以
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞