NGT48討論區第13回:NGT係醜係村姑

1001 回覆
5 Like 6 Dislike
仲終於搵到陳小姐了

乜水嚟
仲終於搵到陳小姐了

乜水嚟

Hana Chan呀
J2 做緊MS須藤008個集
好似我係topic closer , bye then

點解呀,唔好啦

呢度無咩真飯姐 有時你啲討論太真飯我追得唔貼跟唔到
等神巴珠巴CK地同你傾
仲終於搵到陳小姐了

乜水嚟

Hana Chan呀

你睇下,集中強推佢,係咪反感先

咁又係嘅,總選先得個80位

點解呀,唔好啦

等緊,你話影d tee 相麻

同隊友練緊C S
仲終於搵到陳小姐了

乜水嚟

Hana Chan呀

如果hkt全盛時期強推佢都好少少, 但宜家開始走下坡, 佢岩岩總選完得80位又做center就出事 (佢握手仲好似差左好多)

等神巴珠巴CK地同你傾

sor,彩姐多數講NMD我真係唔熟,本家大米我會好D
仲終於搵到陳小姐了

乜水嚟

Hana Chan呀

如果hkt全盛時期強推佢都好少少, 但宜家開始走下坡, 佢岩岩總選完得80位又做center就出事 (佢握手仲好似差左好多)

握佢慘過握馬友
仲終於搵到陳小姐了

乜水嚟

Hana Chan呀

直頭閪啦

會唔會hkt又有班好似味噌廚嘅飯,專屌強推同center

等神巴珠巴CK地同你傾

sor,彩姐多數講NMD我真係唔熟,本家大米我會好D

咁你要開個tp我入
仲終於搵到陳小姐了

乜水嚟

Hana Chan呀

握佢慘過握馬友

點解咁講

點解呀,唔好啦

等緊,你話影d tee 相麻

同隊友練緊C S

咁下次

比半個鐘我
支持姐姐 話哂你真飯到不得了 仲有得post grad日本
今天應該很高興
仲終於搵到陳小姐了

乜水嚟

Hana Chan呀

握佢慘過握馬友

麻友對應唔好?

麻友咁正洗鬼對應咩,齋見到佢都心滿意足
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞