NGT48討論區第13回:NGT係醜係村姑

1001 回覆
5 Like 6 Dislike
errr仲有馬須校服一套、星姬花龍(激辣)jacket一件

得馬須校服有得賣?

馬須套嘢幾靚 邊度有得賣 唔要假嘢

去原宿定御徒町搵咖

如果到時想買再問你details thx

墨青,男人老狗想買?

得馬須校服有得賣?

去原宿定御徒町搵咖

墨青,男人老狗想買?

諗住學邪骨

得馬須校服有得賣?

去原宿定御徒町搵咖

墨青,男人老狗想買?

買比老婆當情趣嘢著唔得?講咗好多次阿叔我結咗婚
上年暑假行程
博多兩日
Day 1睇波(我係黃蜂飯)同去東區搵兒玉BB
搵唔成結果跟1/149去食拉麵
tbc

得馬須校服有得賣?

去原宿定御徒町搵咖

墨青,男人老狗想買?

你買AKB嘅嘢比乃團MB著,人地乃團good不知幾靚,你咁做串咗D喎

去原宿定御徒町搵咖

墨青,男人老狗想買?

你買AKB嘅嘢比乃團MB著,人地乃團good不知幾靚,你咁做串咗D喎

傻豬 日日對住乃啲嘢都悶啦 買下akb啲嘢玩下有咩問題
上年暑假行程
博多兩日
搵唔成結果跟住1/149入面嘅兒玉BB去食拉麵

去原宿定御徒町搵咖

墨青,男人老狗想買?

傻豬 日日對住乃啲嘢都悶啦 買下akb啲嘢玩下有咩問題

馬拿豬:「嫌い!!!」

去原宿定御徒町搵咖

墨青,男人老狗想買?

傻豬 日日對住乃啲嘢屋企個老婆都悶啦 買下akb啲嘢出去搵過第二條女玩下有咩問題

話時話我都無睇過openrice

因為一早就覺得信唔過,之前試過有人嚟叫我地比錢幫手推介,但我唔屌佢啦
點解咁多舉post手足會入STU POST嘅

上年暑假行程
博多兩日
搵唔成結果跟住1/149入面嘅兒玉BB去食拉麵
Day 2去博多港影相,喺天神町見到個短裙妹好正之後搭新幹線去大阪,去到已經係黃昏

嗰班人見一個愛一個咖啦

利申: 本人堅決唔推海軍

因為一早就覺得信唔過,之前試過有人嚟叫我地比錢幫手推介,但我唔屌佢啦

我覺得香港好多人都會睇 至少可以查啲餐廳資料

餐牌個D我屋企人有揾出面個D飲食設計公司做

btw多謝你既好意,有心

嗰班人見一個愛一個咖啦

我依家淨睇NGT 同乃
乃今單暫停一回
所以今個夏天只睇新潟

愛一個上一課

嗰班人見一個愛一個咖啦

我依家淨睇NGT 同乃
乃今單暫停一回
所以今個夏天只睇新潟

真係因為桃?

餐牌個D我屋企人有揾出面個D飲食設計公司做

btw多謝你既好意,有心

咁出面一定好啲嘅 我又唔收錢如果有出面嘅質素一定做爛巿

嗰班人見一個愛一個咖啦

我依家淨睇NGT 同乃
乃今單暫停一回
所以今個夏天只睇新潟

真係因為桃?

yes...

頂你啦 可唔可以理性啲 比啲機會細路女
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞