NGT48討論區第13回:NGT係醜係村姑

1001 回覆
5 Like 6 Dislike
比人批鬥
神巴咁多個團加埋其實推邊啲人
去緊馬六甲

「嗷嗷!最近好像胖了!宝宝要减肥了」

好賤
笑到 gap gap 聲

呢D大陸一定做除衫網紅

講真好好玩咩 你地開得係ngt區 無諗過有人係推長谷川?
利伸冇推 只係覺得on9當有趣

覺得最近ngt區唔係講ngt嘢 只係俾人入嚟吹水
好心啦 睇idol只係生活一部分...
我又唔係日日抽長谷川
仲有有冇諗過我其實推長谷川
去緊馬六甲

去賣豬仔

去巡視業務

好賤

呢D大陸一定做除衫網紅

禾作為偽飯要收皮了
睇緊寒蟬
又幾好睇

粉字劇透:
仆街點解連日陽都要死

日陽好似係每個故事都要死一次
睇緊寒蟬
又幾好睇

粉字劇透:
仆街點解連日陽都要死

日陽好似係每個故事都要死一次

因為佢弱智囉
去緊馬六甲

去賣豬仔

去巡視業務

聽講馬六甲唔係好出名賣豬仔嘅咩

所以咪去巡視囉

好賤

呢D大陸一定做除衫網紅

禾作為偽飯要收皮了

挽留
去緊馬六甲

去賣豬仔

去巡視業務

所以咪去巡視囉

You interest?

好賤

呢D大陸一定做除衫網紅

禾作為偽飯要收皮了

挽留

多謝細乳姐 不過我都講少啲非ngt嘢先

好賤

呢D大陸一定做除衫網紅

禾作為偽飯要收皮了

一齊
https://lihkg.com/thread/357530/page/1?ref=android
過嚟睇嘢,我撚緊小學雞

條小學雞想攪bam,而家比我玩返佢轉頭
https://lihkg.com/thread/357530/page/1?ref=android
過嚟睇嘢,我撚緊小學雞

條小學雞想攪bam,而家比我玩返佢轉頭

好賤

呢D大陸一定做除衫網紅

禾作為偽飯要收皮了

挽留

多謝細乳姐 不過我都講少啲非ngt嘢先

估唔到低汁po都有人睇

去賣豬仔

去巡視業務

所以咪去巡視囉

You interest?

買ok?

You have money?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞