NGT48討論區第13回:NGT係醜係村姑

1001 回覆
5 Like 6 Dislike
巴打 認真嘅 我都想去女僕cafe 一齊去is ok
如果你話你約咗人 或者覺得見到我唔是太好的
咁直接講就得 男人唔會為呢啲小事煩惱

你係絲?

墨清米po大隻仔
btw墨清 唔係見到你唔好 係我呢排唔方便 半年後再約你
Ok 啊奈良巴,如果半年後我地2個仲上米po嘅話

這是屬於我們的約定喔~

Haha~

你係絲?

墨清米po大隻仔

原來係現充

你家陣讀緊中學先係人生中嘅勝利者

這是屬於我們的約定喔~

Haha~

This

這是屬於我們的約定喔~

Haha~

This is friendship

希望到時可以見埋神巴 珠巴 8字巴 ck..仲有好多巴c去保護我個屎忽

這是屬於我們的約定喔~

Haha~

希望到時可以見埋神巴 珠巴 8字巴 ck..仲有好多巴c去保護我個屎忽

想近10個人一齊去包起間女僕cafe?

你係絲?

墨清米po大隻仔

原來係現充

冇錢買idol嘢

學生先最有錢
返工後自己賺錢反而孤寒

靠唔食飯同行路返屋企+100一個禮拜零用錢

唔好買咁多idol嘢先啦 畢業之後再買啦 珍惜下讀書嘅日子

你係絲?

墨清米po大隻仔

原來係現充

冇錢買idol嘢

學生先最有錢
返工後自己賺錢反而孤寒

平時邊有錢食飯

這是屬於我們的約定喔~

Haha~

想近10個人一齊去包起間女僕cafe?

原來係現充

冇錢買idol嘢

學生先最有錢
返工後自己賺錢反而孤寒

平時邊有錢食飯

唔食
或者平時同同學夾一梳蕉
好彩佢哋都要儲錢買波衫

發育假假地都食啲啦

冇錢買idol嘢

學生先最有錢
返工後自己賺錢反而孤寒

平時邊有錢食飯

唔食
或者平時同同學夾一梳蕉
好彩佢哋都要儲錢買波衫

發育假假地都食啲啦

就係平時晏晝唔食夜晚食好多搞到依家肥

ok good 你都知唔好咪得 食返少少啦

平時邊有錢食飯

唔食
或者平時同同學夾一梳蕉
好彩佢哋都要儲錢買波衫

發育假假地都食啲啦

跟墨青操

平時邊有錢食飯

唔食
或者平時同同學夾一梳蕉
好彩佢哋都要儲錢買波衫

發育假假地都食啲啦

跟墨青操

跟CK玩唔知咩ice hockey定ice rugby定American ice football rugby hockey..
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞