NGT48討論區第13回:NGT係醜係村姑

1001 回覆
5 Like 6 Dislike
未來熱臣仔同里仔真係好撚勁

MMA黎講好勁
我:做乜掛兩個氣水蓋係頭到
奈良:呢啲女仔嘢你點會識啊😡
大家都係d2不過得野村姐入到
要同佢say bye bye la

睇開idol嘅你
有冇認過香港都有自己嘅日式idol?

---------
無錯啦又係支持本土囡囡嘅時間

---------
以下兩隊係神巴介紹比我的
大家可以睇下啱唔啱心水
---------
Ariel project(アリエルプロジェクト)
https://www.facebook.com/ArielProjectOfficial/

新生乙女プロジェクト
https://www.facebook.com/projectotome/[/quote]

睇開idol嘅你
有冇認過香港都有自己嘅日式idol?

---------
無錯啦又係支持本土囡囡嘅時間

---------
以下兩隊係神巴介紹比我的
大家可以睇下啱唔啱心水
---------
Ariel project(アリエルプロジェクト)
https://www.facebook.com/ArielProjectOfficial/

新生乙女プロジェクト
https://www.facebook.com/projectotome/

[/quote]
仆你個街,Facebook嚟嘅喂!
墨清做咩話比人知我連本地idol都有留意

rinka好正

可惜畢業了

rinka好正

可惜畢業了

咁似我師姐個樣

快D介紹比墨仔
(長文,愛佢地先咁認真)

話說其實我就淨係睇過佢地啲硬照,blog呀嗰啲,覺得正正路路都唔錯呀,支持香港女仔

啱啱po完click入去佢個Facebook睇到有showroom同youtube

倒自己米都要講,sor! 真係同日本idol差好大截

youtube除咗唱歌片全部講廣東話,咁我都明,你係香港人,香港idol廣東話都好合理。不過你地叫得日系idol,可唔可以比啲日本妹嘅feel出嚟?

講嘢可以慢少少,可以扮下可愛咁,唔好成個一般香港女仔咁講嘢好唔好

例如有條片係佢地一齊去日本嘅vlog,其中一幕係佢地約咗時間一齊等,有member遲到,居然第啲member唔是向鏡頭扮可愛吹水,而係西面,沈聲話:「我地依家打算用恥笑嘅目光睇住街口 」,個遲到mb到咗,佢笑都唔笑話:「對於你遲到有咩感想 」好有親切感呀屌你!依一段仲要無剪走照出街

唉 唱歌跳舞嗰啲唔講啦,唔齊就一定,好唔好聽我唔comment啦,總之我唔會平日聽

本身仲想幫下佢地,now要重新考慮

(長文,愛佢地先咁認真)

話說其實我就淨係睇過佢地啲硬照,blog呀嗰啲,覺得正正路路都唔錯呀,支持香港女仔

啱啱po完click入去佢個Facebook睇到有showroom同youtube

倒自己米都要講,sor! 真係同日本idol差好大截

youtube除咗唱歌片全部講廣東話,咁我都明,你係香港人,香港idol廣東話都好合理。不過你地叫得日系idol,可唔可以比啲日本妹嘅feel出嚟?

講嘢可以慢少少,可以扮下可愛咁,唔好成個一般香港女仔咁講嘢好唔好

例如有條片係佢地一齊去日本嘅vlog,其中一幕係佢地約咗時間一齊等,有member遲到,居然第啲member唔是向鏡頭扮可愛吹水,而係西面,沈聲話:「我地依家打算用恥笑嘅目光睇住街口 」,個遲到mb到咗,佢笑都唔笑話:「對於你遲到有咩感想 」好有親切感呀屌你!依一段仲要無剪走照出街

唉 唱歌跳舞嗰啲唔講啦,唔齊就一定,好唔好聽我唔comment啦,總之我唔會平日聽

本身仲想幫下佢地,now要重新考慮

你講緊邊隊

rinka好正

可惜畢業了

咁似我師姐個樣

快D介紹比墨仔

呢堆港式idol純睇樣唔係咁差
但無人幫佢地做marketing定形象
串柒柒software

exact7ly! 可能係無人帶
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞