NGT48討論區第13回:NGT係醜係村姑

1001 回覆
5 Like 6 Dislike

好賤
笑到 gap gap 聲

呢D大陸一定做除衫網紅

講真好好玩咩 你地開得係ngt區 無諗過有人係推長谷川?
利伸冇推 只係覺得on9當有趣

覺得最近ngt區唔係講ngt嘢 只係俾人入嚟吹水

禾作為偽飯要收皮了

挽留

多謝細乳姐 不過我都講少啲非ngt嘢先

我覺得無乜所謂 如果呢個Po風氣係吹水居多嘅話咪由佢 大家就住就住傾都無癮 反正嚟嚟去去去去嚟嚟都係嗰幾個人咖啦

呢D大陸一定做除衫網紅

講真好好玩咩 你地開得係ngt區 無諗過有人係推長谷川?
利伸冇推 只係覺得on9當有趣

覺得最近ngt區唔係講ngt嘢 只係俾人入嚟吹水

禾作為偽飯要收皮了

挽留

多謝細乳姐 不過我都講少啲非ngt嘢先

我覺得無乜所謂 如果呢個Po風氣係吹水居多嘅話咪由佢 大家就住就住傾都無癮 反正嚟嚟去去去去嚟嚟都係嗰幾個人咖啦

聽到CK講啦!吹水佬將全面進場!
即係我
https://lihkg.com/thread/357530/page/1?ref=android
過嚟睇嘢,我撚緊小學雞

條小學雞想攪bam,而家比我玩返佢轉頭

買定包花生架啦

神巴唔好J擊人啦...人地可能無你諗得咁全面姐
Btw如果跟佢建議嘅話 我另立新壇

聽講馬六甲唔係好出名賣豬仔嘅咩

所以咪去巡視囉

You interest?

買ok?

You have money?

$5ok?

Sell you a hair ok ?
https://lihkg.com/thread/357530/page/1?ref=android
過嚟睇嘢,我撚緊小學雞

買定包花生架啦

屌那星,笑死我啦
過嚟睇嘢,我撚緊小學雞

買定包花生架啦

屌你
咁同蓋世太保,NKVD 有咩分別
不同意即被迫害
要多一點讚美,少一份傷害
要學g bra 講多幾句 _ _ _ _正到cls

Yes 呀細乳 無論愛侶或路人我都可愛愛吧
笑撚死,條小學雞幾快比人捉到痛腳,而家個個都話bam咗佢先

對自己推寛融 對街外人殘忍
好啦,撚完狗我返嚟啦

8月13日,Aya我愛你

正到cls
好啦,撚完狗我返嚟啦

呢張又幾好睇
好啦,撚完狗我返嚟啦

呢張又幾好睇

係張張都咁好睇
神巴你咁多個團加埋推邊幾個MB

叫佢貼番張廁list sorting 先啦
過嚟睇嘢,我撚緊小學雞

買定包花生架啦

會員多就緊係乜人都有,冇辦法
舊登小學雞少d,但整體黎講都幾靜,時事台大部份 d po 推唔到兩頁

自己私底下block咪算

AKB
SKE
HKT
STU
NGT
箱推

AKB
SKE
HKT
STU
NGT
箱推

其實我開post推廣下其他團啫,又唔可以話係推嘅,你可以話我鐘意玩育成,有新團都會留意同幫推囉

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞