NGT48討論區第13回:NGT係醜係村姑

1001 回覆
5 Like 6 Dislike

唔食
或者平時同同學夾一梳蕉
好彩佢哋都要儲錢買波衫

發育假假地都食啲啦

就係平時晏晝唔食夜晚食好多搞到依家肥

ok good 你都知唔好咪得 食返少少啦

跟墨青操

我驚變咗石頭
墨青應該好似Antonio Silva

唔好聽佢地9up, 我真人睇落有少少肉加肥(唔是排骨),但一定唔算大隻
講返NGT,驚比人話off topic啦
彩姐唔係話有野睇咩

貼咗未

標準貼題caption:我愛你

以前中學覺得戴眼鏡嘅女同學唔是太好睇
人大咗身邊啲人戴哂con又開始想念戴眼鏡嘅女仔

墨仔究竟係推熊仔定lin頭
[ig]https://pbs.twimg.com/media/DHHYsLYU0AEv3Fx?format=jpg&name=large[/img]

墨仔究竟係推熊仔定lin頭

咩lin頭呀?
米團暫時推熊仔

如果再見到你 你會為我戴返眼鏡嗎?

我想和你 回到最初的起點
彩姐唔係話有野睇咩

貼咗未

屌打完唔見咗呀
彩姐唔係話有野睇咩

貼咗未

屌打完唔見咗呀

rip
我有個關於NGT嘅問題想問大家?

彩姐唔係話有野睇咩

貼咗未

屌打完唔見咗呀

rip

Is ok 慢慢嚟 攰就聽日先啦 唔急嫁 到時有心機想打再打

問我這個偽飯吧

問我這個偽飯吧

其實我係想問點解我老婆Aya可以咁完美嘅,唔該ching?

問我這個偽飯吧

因為佢叫Aya, 讀音似「唉呀」, 你一個唔小心就會「唉呀」咁跌入坑嫁啦~^_^

問我這個偽飯吧

情人眼裏出Aya
多謝兩位師兄解答

8字仔,你想揾嘅人
又想po「長谷川...大好き」系列
又想po「長谷川...大好き」系列

不如直接twi開個AC專係咁玩
「好,咁多位大家好,今年將會係第一百屆日本全國高校野球選手權為咗賀一賀佢,我哋痿員會決定試辦一個女子選手權大會。關於規則方面大致上同男仔相同,不過我哋會放寬用具同護甲嘅限制。至於第一年我哋痿員會已經評選出十間女子高校作為第一屆參賽校,分別係:
東東京代表一私立秋葉女學
西東京代表一馬路須加女學
愛知代表一愛知女子工業
大阪代表一難波女高
神奈川代表一乙女坂女高
福岡代表一志惠唐鹿女商
三重代表一豐田學園
千葉代表一櫻坂女高
新潟代表一新潟白鳥女學
岡山代表一瀨戶內海洋高
」睇見營運痿員長秋原康拍住心口宣佈。身為難波女高嘅學生會長同棒球擔當嘅我,睇怕呢次個頭都濕鳩硬啦屌!喂喂,咪撚住先!馬路須加同志惠唐鹿出撚咗名係不良校嚟咖喎!跟住牛屎妹同漁民又係咩玩法呀??!
「さやかたん!有冇掛住人哋啫?人哋冇見你一個鐘啦!個心好唔舒服呀!嗱,你睇!」毫無羞恥心咁「囡」埋嚟嘅係我嘅副手…渡邊美優紀即管全校人人都叫佢做「姣婆姬」。
「美優紀....校董會班忽佬想我哋去打女版甲子園呀!點樣算呀
「哦,棒球啫!我嘅彩彩肯肯定可以一個carry全隊嘅!」渡邊美優紀對大島彩使用「攻擊⚫心心眼」,大島彩受到一百點傷害,血量歸零。大島彩投降。
「呀...咁...咁我...我去搵木下兄妹傾下先....」我頭先是咪對個死姣婆心動
「喂,死忽佬!喂!死仆街!係咪睇住我去死先?如果你唔幫我打二、遊根本唔夠人打呀!
「哦,垃撚圾!你唔撚係好勁一個人可以三刀流投、野、打三項全能咩?我呢啲廢柴除咗染頭彈Bass就冇嘢識咖啦!過主啦,屌!
「我求下你啦,好冇?我由細同你玩到大,你係咪托我手肘先?
「要返工,不了。你條木咀撬我牆腳仲好意思叫我幫你?
「哎吔,呀哥你咪幫下彩哥哥(追女仔)囉,如果贏咗,我哋一定會好出名啫!
「啱呀,春奈!分多啲獎金比你又點話呀!(抵我平時咁錫你)」
「家陣花爺我好窮咩? 嗱,見你係我兄弟咋!幫我搵過條女當無數啦!最多幫你拖齊十五人啦!
「得得得!一世人兩兄弟!隔離班個三田?
「妖!
於是今日放學....就係第一次練習
大島彩 投/外/內
渡邊美 捕
木下春 一
木下花 二遊
城 二遊
太田 三
井尻 外
內木 外
須藤 外
白間 繼投
吉田
沖田
矢倉
藪下
村瀬
谷川 後備
望著個名單我呆咗. . .
乜撚嘢嚟咖?
「What the fuck is this ?
「一隊完美嘅女棒隊囉!呀漏咗三田、里婆婆同菜姐係Manager添!」
我突然間有一種想嘔嘅感覺。
「我一個人點撚樣打三個位先?」
「你得嘅!」
「渡邊呢?
「佢剩係要接波啫,easy啦!」
「...」
「我屌你老婆呀!」
「嗱,Baby你就咁踎喺度,呢格入面,唔。彩哥哥就會掉個波入你隻手套度咖啦!個波入咗手套嘅時候就會有啪一聲,好好聽咖!」呢個時候花仔冇理我,開始教美優紀接波,我即刻見到姣婆紅都臉晒一定係又諗邪嘢
好文LM!
要返工,不了

【フォトログ】08/13 #長谷川玲奈

今日の私服👗💞
今日著嘅自己衫

今日はつぐと一緒にお出かけした時に
今日呢我同つぐ一齊出去嗰陣

お買い上げしたお洋服です🙈💓/////
買咗以上嘅衫呀

かわよしですか??
可唔可愛呀件衫?

3日間!本当に楽しい時間をありがとうございました😂
呢三日入面真係好歡樂嘅時光係多謝哂大家了

つぎは大好きな新潟!!
最後呢我真係好鍾意新潟呀

ハ…

長谷川大好き
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞