NGT48討論區第13回:NGT係醜係村姑

1001 回覆
5 Like 6 Dislike
唔好咁啦
見到獌入波打錯字

乖仔

Aya我地老婆

講不要污辱母親

我老婆你老母

認真?

驚你mk出到嚟笑我毒

傻豬,網上個個都吹水,我真人就柒毒唔靚仔,
驚你見完我上嚟話比手足知原來墨清生到好樣衰,笑我咋

墨青係靚仔

珠巴你出少句聲 世界可能更美妙

你搞到奈良巴即刻驚咗

我搵第二個同我去算喇
不過呢度個個mk型男 睇怕都要我單拖上陣

唔好啦!我其實幾想識下手足的,日日上嚟吹水
信我,我真人好好人

墨青係靚仔

你搞到奈良巴即刻驚咗

我搵第二個同我去算喇

信我,我真人好好人

你又唔出event好難撞到
乜嘢女都比你溝曬啦

連美久都....

墨青係靚仔

你搞到奈良巴即刻驚咗

我搵第二個同我去算喇

信我,我真人好好人

奈良巴invite我一齊去女僕cafe呀!咁咪見到。
btw 珠巴你真係食屎啦!本身我都想去女僕cafe呀或者去本土idol event!
你一句令到人唔敢去
乜嘢女都比你溝曬啦

連美久都....

船長想當年正撚到

不如整個48聯賽?

不如整個48聯賽?

麻油已經贏咗

不如整個48聯賽?

麻油已經贏咗

姣婆妖姫世界第一

你搞到奈良巴即刻驚咗

我搵第二個同我去算喇

信我,我真人好好人

btw 珠巴你真係食屎啦!本身我都想去女僕cafe呀或者去本土idol event!
你一句令到人唔敢去

sor 奈良巴去啦,唔好令我難做
墨青係普通香港人一街都係果d
100%肯定唔係mk 你可以放心

珠巴你去陪下墨清啦 我諗佢好想知你咩樣
唔好令我難做

不如整個48聯賽?

麻油已經贏咗

姣婆妖姫世界第一

同香港區總選有分別咩
唔好令我難做

G Bra 果然大佬級人馬

不如整個48聯賽?

麻油已經贏咗

姣婆妖姫世界第一

同香港區總選有分別咩

有 cd rom無份
唔好令我難做

G Bra 果然大佬級人馬

風頭火勢唔好咁啦

點風頭火勢?

你搞到奈良巴即刻驚咗

我搵第二個同我去算喇

信我,我真人好好人

你一句令到人唔敢去

我同珠巴見過啦 如果唔係佢都講唔出我咩樣

我搵第二個同我去算喇

信我,我真人好好人

你一句令到人唔敢去

我同珠巴見過啦 如果唔係佢都講唔出我咩樣

ok大家知墨清咩料
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞