[YELLOWKIES] SECHSKIES水晶男孩討論區 (2) 期待20周年Concert & 5輯

1001 回覆
15 Like 17 Dislike
究竟依度係冇人上,還是多數都潛水

香港小黃仲有咩地方討論

各位小黃,可唔可以上一上水

做下人口統計

香港小黃仲有咩地方討論

做下人口統計

香港小黃仲有咩地方討論

做下人口統計

香港小黃仲有咩地方討論

做下人口統計

岩岩先知有post
@SECHSKIES_OFFICIAL
[2017 SECHSKIES 20TH ANNIVERSARY CONCERT GOODS LIST]
2017 SECHSKIES 20TH ANNIVERSARY CONCERT
-SECHSKIES PLAYGROUND 展台 (11:00~17:30 / 演出結束後1小時)
-銷售產品
1) 2017 SECHSKIES FANMEETING [YELLOWKIES DAY] USB PACKAGE
2) [SECHSKIES青春旅行-濟州島篇] PHOTOBOOK
3) [YELLOW UNIVERSE] LUCKY BAG
4) SECHSKIES RANDOM PHOTO VER.4 (NEW KEYRING Ver.)
5) SECHSKIES X SAMSUNG Galaxy S8 SMART COVER [LIMITED EDITION]
6) SECHSKIES 5TH ALBUM [ANOTHER LIGHT]
請大家多多關注。

YG駛唔駛搶錢搶成咁

想買YELLOWKIES DAY既USB

想買YELLOWKIES DAY既USB

me too

飯製版

香港小黃仲有咩地方討論

做下人口統計

岩岩先知有post

我啊我

做下人口統計

岩岩先知有post

我啊我

出左teaser

一首咁多
返緊工冇得刷

放工會全力刷YouTube
下午希望有smile teaser
https://youtu.be/XL3EWBlu0k4

首歌正唔正

冇得聽住

首歌正唔正

冇得聽住

好正
清新抒情風

首歌正唔正

冇得聽住

好正
清新抒情風

得幾秒唔夠喉
Smile原來係sad song

上次SAD SONG就係輕快歌

上次SAD SONG就係輕快歌

反轉再反轉

正唔正先

Smile係假既

我仲未可以聽呀
今次無條件刷快歌啦

慢歌好難刷

同埋快歌海外會受歡迎啲

個人認為呢兩首好聽過上次果兩首
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞