[YELLOWKIES] SECHSKIES水晶男孩討論區 (2) 期待20周年Concert & 5輯

1001 回覆
15 Like 17 Dislike
水晶男孩世紀末殷志源隱藏攝影機

http://www.bilibili.com/video/av15119340/

唔知大家睇過殷志源既隱藏攝影機未

笑死

夏威夷couple

成勛個個最經典哈哈

依個係甜甜反擊戰

佢地好有愛
睇PTT講

"水媽劇透,五個人都出國了"

做咩 感覺上要準備荷包

我隻USB都仲未到 又要拎個腎出離

係咪總攻緊?

係咪總攻緊?

韓國時間10點至1點

係咪總攻緊?

韓國時間10點至1點

我都攻緊
【heraldpop】[防彈少年團摘得10月偶像團體品牌評價1位!]根據韓國企業評判研究所對100組偶像團體,以2017年9月7日至2017年10月8日期間為基準的1億5254萬9631條大數據進行分析,其結果#防彈少年團#摘得1位,另外第2至第30位則分別為WANNA‧ONE-EXO-TWICE-Red Velvet-水晶男孩-GFRIEND-Apink-BLACKPINK-少女時代-Lovelyz-Bigbang-MAMAMOO-BTOB-神話-NCT-B1A4-SEVENTEEN-宇宙少女-RAINBOW-VIXX-April-SHINee-PENTAGON-INFINITE-Stellar-T-ara-Weki Meki-PRISTIN-B.A.P.

咁嘅宣傳有第六位已經好好
全靠黃們

咁嘅宣傳有第六位已經好好
全靠黃們

仲要上面全部都係大勢

世界級idol

佢地好似消失左一樣

依家好似仲係宣傳期

佢地好似消失左一樣

依家好似仲係宣傳期

去左邊
佢地好似消失左一樣

依家好似仲係宣傳期

去左邊

美國

但好似返左黎
佢地好似消失左一樣

依家好似仲係宣傳期

去左邊

美國

但好似返左黎

幾時先肯黎香港
佢地好似消失左一樣

依家好似仲係宣傳期

去左邊

美國

但好似返左黎

幾時先肯黎香港

宜家喺韓國蒲頭都好感恩

[SECHSKIES - 'ANOTHER LIGHT' FAN-SIGNING EVENT]

일시 (Event Date & Time): 2017.10.14 (SAT) 7:30 PM KST ~
장소 (Location) : 동대문 현대시티아울렛 썬큰광장
(Dongdaemun Hyundai City Outlet B1F)

[참여 방법 : 교보핫트랙스 광화문점에서 기간 내 앨범 구매자 중 추첨]
- 응모기간 : 2017년 10월 11일(수) ~ 10월 13일(금)
- 응모방법 : 응모 기간 내 교보핫트랙스 광화문점에서 젝스키스 'ANOTHER LIGHT' 앨범 구매
*자세한 사항은 해당 매장에 문의 / 02-732-9961
- 당첨발표 : 10월 13일(금) 오후 10시 / http://www.hottracks.co.kr/ht/welcomeMain
- 당첨인원 : 총 200명 (앨범 구매자 180명 / YG추첨 20명)
- 자세히 보기 : http://ygfamily.com/artist/Notice.asp…
佢地好似消失左一樣

依家好似仲係宣傳期

去左邊

美國

但好似返左黎

幾時先肯黎香港

宜家喺韓國蒲頭都好感恩

Cb schedule重少過平時
已經集體失蹤左幾日 唔係島主up ig都唔知佢地喺邊
快啲12號上電台啦
佢地好似消失左一樣

依家好似仲係宣傳期

去左邊

美國

但好似返左黎

幾時先肯黎香港

宜家喺韓國蒲頭都好感恩

快啲12號上電台啦

仲有島主個妹個IG

韓黃已經尋緊人

尋人啟事:
請幫忙找下我家偶吧~
(鎮尼的是我家偶吧找到啦~)
下面為圖中字翻:
源:
尋找自2017年10月1號以後沒有任何消息和聯絡的我們偶吧。
不是這樣的人的…沒有特別想說的話,那麼哪怕留下一個點
然後另外四名偶吧也是聯繫中斷的狀態,萬幸通過已嫁人的姐姐那裡得到了老二JJ偶吧的消息。還有3名…
以防萬一附上照片,我們偶吧美貌完全上升要仔細看哦~!

鎮:萬幸老二偶吧傳達了好好在拉斯維加斯的生存狀態~感動~在美國也美貌上升中呢~

德:德凱爾偶吧和同居的那位早晚要露面的消息雖然有(指拜託了冰箱)那也是稍微給下我們生存狀態…

勳:這偶吧到現在為止也和大哥一樣處於聯絡中斷狀態…該說著「小黃們啊~」留一張可愛的自拍的啊…小黃們太好奇偶吧太想偶吧了…

水:忙內偶吧也是…ㅠㅠ 黃們坐立不安著…

如果看見了的話請一定要轉達「珍感漂可」的小黃們超級想他們超級好奇,小黃們總是會在哥哥們在的地方高喊「Jekki zzang」的,會等著他們的不要擔心~

cr:1_kyne_my_v.i.p_g1
佢地好似消失左一樣

依家好似仲係宣傳期

去左邊

美國

但好似返左黎

幾時先肯黎香港

宜家喺韓國蒲頭都好感恩

快啲12號上電台啦

仲有島主個妹個IG

韓黃已經尋緊人

發現妹妹係島主嘅顏飯
重成日up佢啲露肉照
極度懷疑菊花都有份去las vegas渡假 所以無視水晶嘅宣傳期
尋人啟事:
請幫忙找下我家偶吧~
(鎮尼的是我家偶吧找到啦~)
下面為圖中字翻:
源:
尋找自2017年10月1號以後沒有任何消息和聯絡的我們偶吧。
不是這樣的人的…沒有特別想說的話,那麼哪怕留下一個點
然後另外四名偶吧也是聯繫中斷的狀態,萬幸通過已嫁人的姐姐那裡得到了老二JJ偶吧的消息。還有3名…
以防萬一附上照片,我們偶吧美貌完全上升要仔細看哦~!

鎮:萬幸老二偶吧傳達了好好在拉斯維加斯的生存狀態~感動~在美國也美貌上升中呢~

德:德凱爾偶吧和同居的那位早晚要露面的消息雖然有(指拜託了冰箱)那也是稍微給下我們生存狀態…

勳:這偶吧到現在為止也和大哥一樣處於聯絡中斷狀態…該說著「小黃們啊~」留一張可愛的自拍的啊…小黃們太好奇偶吧太想偶吧了…

水:忙內偶吧也是…ㅠㅠ 黃們坐立不安著…

如果看見了的話請一定要轉達「珍感漂可」的小黃們超級想他們超級好奇,小黃們總是會在哥哥們在的地方高喊「Jekki zzang」的,會等著他們的不要擔心~

cr:1_kyne_my_v.i.p_g1

小黃好慘呀 竟然要係cb期間尋人
佢地好似消失左一樣

依家好似仲係宣傳期

去左邊

美國

但好似返左黎

幾時先肯黎香港

宜家喺韓國蒲頭都好感恩

快啲12號上電台啦

仲有島主個妹個IG

韓黃已經尋緊人

發現妹妹係島主嘅顏飯
重成日up佢啲露肉照
極度懷疑菊花都有份去las vegas渡假 所以無視水晶嘅宣傳期

菊花真係去左美國渡假
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞