[YELLOWKIES] SECHSKIES水晶男孩討論區 (2) 期待20周年Concert & 5輯

1001 回覆
15 Like 17 Dislike

題外話

Epik High 23號回歸

都係冇宣傳

同日仲要撞任昌丁

睇黎

Yg無咁快出預告圖
通常出咗個回歸日子,之後一段時間都無宣傳
然後淨返大概一星期就開始出歌單同圖

有出預告圖+yg戰資第2個預告有幫佢地宣傳的

題外話

都係冇宣傳

同日仲要撞任昌丁

睇黎

Yg無咁快出預告圖

我意思係成員既相,歌名圖嗰啲

題外話

都係冇宣傳

同日仲要撞任昌丁

睇黎

Yg無咁快出預告圖

我意思係成員既相,歌名圖嗰啲

見其他公司兩星期前已經講哂黎緊邊日出咩,之後日日都出一啲野

真係唔似甜甜
@孫暐暐x在德狗糧倉

剛看到DC後記 有人問了鎮尼 JTBC是不是老楊那個MIX NINE 鎮尼說不是 是他們的新節目 這下真的可以期待了吧....

睇簽售會d相 甜甜手上又有條紅繩 唔該話比我知果條係便當繩

依條??

好似唔係原本果條

依條??

好似唔係原本果條

係呀 我諗唔係女朋友送掛

好多人

依條??

好似唔係原本果條

係呀 我諗唔係女朋友送掛

記得有人講過甜甜咁寵fans,就算有女友,應該係唔會做D好顯眼既野令fans傷心,而且依家仲係吸新飯時期
@elk_kgz

被飯套話的德兒....
飯:歐巴 好久不見
德:嗯 好久不見
飯:歐巴 美國拍攝的東西計畫什麼時候播呀?
德:嗯?
飯:(再問了一次)美國拍攝的東西計畫什麼時候播呀?
德:嗯 ?沒拍東西呀 就光顧著玩耍了
飯:嚇?

@elk_kgz

被飯套話的德兒....
飯:歐巴 好久不見
德:嗯 好久不見
飯:歐巴 美國拍攝的東西計畫什麼時候播呀?
德:嗯?
飯:(再問了一次)美國拍攝的東西計畫什麼時候播呀?
德:嗯 ?沒拍東西呀 就光顧著玩耍了
飯:嚇?

好可愛 但打歌時期去玩真係好咩

10月男團品牌排名 水晶男孩-4位 ​​​​

有冇香港

有冇香港

台灣我都可以呀
點解今日個舞台背景寫住fate number for
點解今日個舞台背景寫住fate number for

因為hea.......

係咪用Winner用過既黎改?點知改漏專輯名

Hoony已經連續2日比隊長嚇親

Hoony已經連續2日比隊長嚇親

今日仲嚇得勁過琴日

嚇到成個人彈起 勁大反應
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞