[YELLOWKIES] SECHSKIES水晶男孩討論區 (2) 期待20周年Concert & 5輯

1001 回覆
15 Like 17 Dislike
Something Special 個view超過左Be Well依家個view啦

睇島主個IG更新

5輯個宣傳期到今日就完??

中秋後都唔宣傳?

點解可以短成咁

下 一個綜藝都冇上就完左

島主唔係拍左綜藝咩?
不過而家mbc kbs罷工。。
冇乜綜藝比到佢地上

果個綜藝因為罷工暫停左
上次已經畀人話冇綜藝狂上電台
DJ Don't Stop
今次連電台都唔點上
賣周邊積極過宣傳100倍
話哂都係等左18年既正規5專
可唔可以對水晶好少少
唔會因為個生存節目就唔理水晶

越追越覺得yg只係當佢地係賺錢工具
宣傳少 淨係得fans做野
連出專同開con都勁趕
又想賺錢又唔比資源佢地
真係唔知想點

其實真係覺得係 周邊越出越多
Yellow Note都要分兩次隻dvd
之後瘋狂出寫真 儲都儲唔切
今次五輯啲歌都好高汁 無奈YG唔捧
好似一味靠死忠撐住 但係好少做野去圈飯
我覺得今次熱度都冇上幾次cb高
浪費晒佢地一番心機

Dvd重要分普通同藍光
Yg寧願同隻熊宣傳都唔同水晶宣傳
路人點會知佢地出新歌

佢忙緊幫街外人出道,唔得閒理YG既人

我都唔明點解佢搞mixnine...
搞好自己公司既藝人先啦好嘛
唔係以為幫手係ig貼teaser就係宣傳呀嘛...
睇島主個IG更新

5輯個宣傳期到今日就完??

中秋後都唔宣傳?

點解可以短成咁

下 一個綜藝都冇上就完左

島主唔係拍左綜藝咩?
冇乜綜藝比到佢地上

果個綜藝因為罷工暫停左
今次連電台都唔點上
可唔可以對水晶好少少

連出專同開con都勁趕
又想賺錢又唔比資源佢地
真係唔知想點

浪費晒佢地一番心機

Dvd重要分普通同藍光
路人點會知佢地出新歌

YG既宣傳一向都係靠佢個IG

好似冇其他
今次2首新歌既歌名要靠SBS人歌個演出表先知

真係好special
Asia Artist Awards

http://www.asiaartistawards.com/vote/lists

每日一投

島主唔係拍左綜藝咩?
冇乜綜藝比到佢地上

果個綜藝因為罷工暫停左
今次連電台都唔點上
可唔可以對水晶好少少

連出專同開con都勁趕
又想賺錢又唔比資源佢地
真係唔知想點

浪費晒佢地一番心機

Dvd重要分普通同藍光
路人點會知佢地出新歌

真係見到都嬲
攞自己公司藝人賺既錢去養街外人咁
Yg好似知老小黃一定會撐水晶 所以咩都唔做
佢真係以為咁食老本有用咩

島主唔係拍左綜藝咩?
冇乜綜藝比到佢地上

果個綜藝因為罷工暫停左
今次連電台都唔點上
可唔可以對水晶好少少

連出專同開con都勁趕
又想賺錢又唔比資源佢地
真係唔知想點

浪費晒佢地一番心機

Dvd重要分普通同藍光
路人點會知佢地出新歌

真係見到都嬲
攞自己公司藝人賺既錢去養街外人咁
Yg好似知老小黃一定會撐水晶 所以咩都唔做
佢真係以為咁食老本有用咩

其實佢對bigbang都係咁

好多其他YG團既fans都好憎菊花

韓飯好似想人肉搜尋個anti出黎

韓黃真係神一般既存在

佢重要拎住手燈

韓黃真係神一般既存在

其實我有時會諗如果韓國男團飯世界大戰,會係邊隊fans勝出
隊長好似戒煙戒左一個月

韓黃真係神一般既存在

其實我有時會諗如果韓國男團飯世界大戰,會係邊隊fans勝出

係咪都睇果團既人數呢

韓黃真係神一般既存在

Agger😂由以前佢地遊行示威 打爛人地架車開始
我已經覺得佢地唔簡單
最近仲要告anti粉
好佩服佢地 仲好自豪有對偶像咁好既fans
隊長好似戒煙戒左一個月

等左呢日好耐 在德都戒埋就好

韓黃真係神一般既存在

Agger😂由以前佢地遊行示威 打爛人地架車開始
我已經覺得佢地唔簡單
最近仲要告anti粉
好佩服佢地 仲好自豪有對偶像咁好既fans

我等緊佢地幫世界黃搞掂YG
隊長好似戒煙戒左一個月

忙內好似仲食緊喎
隊長好似戒煙戒左一個月

忙內好似仲食緊喎

原來忙內有食嫁
就係最近大田果場都已經佩服韓黃到

由冇飛到分開哂到聚埋一齊

隊長好似戒煙戒左一個月

忙內好似仲食緊喎

原來忙內有食嫁

聽講係,我都係睇台灣PTT先知

仲有日本FM,島主好似有爆忙內有食

仲睇到5個fans傻瓜放棄鏡頭望住小黃 真係好似一家人

仲睇到5個fans傻瓜放棄鏡頭望住小黃 真係好似一家人

鏡頭唔一定要望
小黃就一定要望
@SweetHeart_0222
有人在演唱會上對哥哥做著如此不堪的事情大家應該都已經知道了,請大家發郵件到yellowkies@ygmail.net 向YG說明有人在活動中對著藝人做著這種具有傷害性的事情,請開除她的官方會員,今後不可以參加sechskies 的任何官方活動. 英語韓語都可以, 拜託大家了。
YouTube塞到

幾時先到300萬

TV:2017.10.07 21:00
YG Family Video & Live Special
MTV 「YG Family Video & Live Special」
O.A.予定アーティスト:BIGBANG、SECHSKIES、EPIKHIGH、CL、WINNER、iKON、MOBB、BLACKPINK

<初回放送>
10月7日(土)21:00-23:00
<リピート放送>
10月26日(木)21:00-23:00

http://www.mtvjapan.com/onair/program/9309
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞