[YELLOWKIES] SECHSKIES水晶男孩討論區 (2) 期待20周年Concert & 5輯

1001 回覆
15 Like 17 Dislike
hoony直播中

好正 神顏

有唱歌

ys 好好聽

係咪公開

我錯過左

hoony直播中

好正 神顏

有唱歌

ys 好好聽

係咪公開

我錯過左

今次係公開呀
今日比較一下一針同甜甜既工作服

一個係灰姑娘,一個係王子

島主疑似在外國....

佢好似日日都有受一啲人喎 睇ig見到啲人比佢accept

有得fol都唔好咁開心住 見到佢de followers

係呀

會踢人走嫁

入到都要多多留言,證明自己係小黃先
Gaon Chart總榜仲可以2位

我真係佩服到

今朝仲有兩榜一位

我真係佩服到

今朝仲有兩榜一位

BGM Chart連續3週一位

我真係佩服到

今朝仲有兩榜一位

我真係佩服到

今朝仲有兩榜一位

聽講係衝年尾頒獎典禮

我真係佩服到

今朝仲有兩榜一位

聽講係衝年尾頒獎典禮
今晚九點西瓜總攻
1kyne is now officially under YG

姜食堂好似開拍左

@韓流音悅Tai
#張水院#出擊tvN藝能節目《Albatross》,與#柳炳宰#突擊女高~![憧憬]19日,節目相關者通過OSEN透露,#水晶男孩#成員張水院作為嘉賓參加了18日進行tvN藝能節目《Albatross》的節目錄製,與柳炳宰突擊女子高中,挑戰一日打工任務並展示了超強藝能感。 ​​​​

NRG新專輯封面公開 出道二十周年10月28日回歸

http://www.koreastardaily.com/tc/news/99139

唔知有冇人有興趣知

睇20世紀末少年先識佢地

NRG新專輯封面公開 出道二十周年10月28日回歸

http://www.koreastardaily.com/tc/news/99139

唔知有冇人有興趣知

睇20世紀末少年先識佢地

omg road fighter中毒姐啊
真心佢地隊野當年真係幾慘 出返離太好了

又轉左色

依隻叫咩色

依隻叫咩色

粉紅色

BOF 대박

希望今晚Sechskies同Yellowkies既表演同應援都可以順順利利

令更多人鍾意水晶,一齊加入黑幫小黃大軍

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞