[YELLOWKIES] SECHSKIES水晶男孩討論區 (2) 期待20周年Concert & 5輯

1001 回覆
15 Like 17 Dislike
YouTube塞到

幾時先到300萬

今日咩事
過了290萬都算好了
YouTube塞到

幾時先到300萬

今日咩事
過了290萬都算好了

應該係依兩日咩事

塞左2日
TV:2017.10.07 21:00
YG Family Video & Live Special
MTV 「YG Family Video & Live Special」
O.A.予定アーティスト:BIGBANG、SECHSKIES、EPIKHIGH、CL、WINNER、iKON、MOBB、BLACKPINK

<初回放送>
10月7日(土)21:00-23:00
<リピート放送>
10月26日(木)21:00-23:00

http://www.mtvjapan.com/onair/program/9309

咩嚟架
TV:2017.10.07 21:00
YG Family Video & Live Special
MTV 「YG Family Video & Live Special」
O.A.予定アーティスト:BIGBANG、SECHSKIES、EPIKHIGH、CL、WINNER、iKON、MOBB、BLACKPINK

<初回放送>
10月7日(土)21:00-23:00
<リピート放送>
10月26日(木)21:00-23:00

http://www.mtvjapan.com/onair/program/9309

咩嚟架

日本節目

島主個妹都係尋日先知島主有IG

@evoloznahevolx
"ah for real, i just know today that you have IG account kekekeke"
10月2日,女團Sugar出身的歌手亞由美在MBC節目《飛行少女》中公開了自己進入娛樂圈的花絮。

在節目中,亞由美透露道:「以前我是H.O.T.的鐵桿粉絲,也正是因此,才成為了藝人。我在中學二年級時,去看H.O.T.的演唱會,結果在回家的路上被星探看到了。我希望實際見到HOT,便進入娛樂圈了。」

此外,亞由美還回憶起Sugar時期,透露道:「當時成員們都是一起生活的,成員們也都很孤單。畢竟都還只是15、16歲的孩子,所以都很想念自己的爸爸媽媽。所以Sugar成員們見面,都會說我們彼此是友達以上,家人未滿的關係。」

另外,水晶男孩姜成勳的妹妹姜允智也出演了該節目,並與姜成勳電話連線,吸引了觀眾們的視線。 (責編:金雪仁)<全星網>

http://www.allthatstar.com/tw/view.php?action=5211&postID=365579

@HoonyCafe姜成勳蜜糖罐 有中字

"ah for real, i just know today that you have IG account kekekeke"

收得咁埋
10月2日,女團Sugar出身的歌手亞由美在MBC節目《飛行少女》中公開了自己進入娛樂圈的花絮。

在節目中,亞由美透露道:「以前我是H.O.T.的鐵桿粉絲,也正是因此,才成為了藝人。我在中學二年級時,去看H.O.T.的演唱會,結果在回家的路上被星探看到了。我希望實際見到HOT,便進入娛樂圈了。」

此外,亞由美還回憶起Sugar時期,透露道:「當時成員們都是一起生活的,成員們也都很孤單。畢竟都還只是15、16歲的孩子,所以都很想念自己的爸爸媽媽。所以Sugar成員們見面,都會說我們彼此是友達以上,家人未滿的關係。」

另外,水晶男孩姜成勳的妹妹姜允智也出演了該節目,並與姜成勳電話連線,吸引了觀眾們的視線。 (責編:金雪仁)<全星網>

http://www.allthatstar.com/tw/view.php?action=5211&postID=365579

@HoonyCafe姜成勳蜜糖罐 有中字

甜甜聲音演出好可愛

收得咁埋

笑死16次元人類
Billboard World Album Top 10
Billboard World Album Top 10

唔係好明點解B1A4會高過水晶
YouTube塞到

幾時先到300萬

今日咩事
過了290萬都算好了

依家仲跌左

希望水晶回歸完之後,年尾或者下年頭可以好好認真發展下海外市場

剩係靠韓黃真係唔得

YouTube view仲差過二線男團

下週四李國主的youngstreet。
希望水晶回歸完之後,年尾或者下年頭可以好好認真發展下海外市場

剩係靠韓黃真係唔得

Yg邊有咁好死 佢肯做多啲宣傳都偷笑
Youtube view真係唔知點解 其他團係用緊千萬嚟做單位
不過今次啲view都叫做好過上次 證明佢地都keep住吸到新飯 多左人幫手刷

今次cb真係有電台都要感恩
大大講個團綜到底係乜

大大講個團綜到底係乜

咩離
YouTube塞到

幾時先到300萬

今日咩事
過了290萬都算好了

依家仲跌左

過左!310萬

大大講個團綜到底係乜

佢地自己都話會上綜藝,唔知幾時?
YouTube塞到

幾時先到300萬

今日咩事
過了290萬都算好了

依家仲跌左

過左!310萬

快啲同我嘔哂出黎

剩係靠韓黃真係唔得

Youtube view真係唔知點解 其他團係用緊千萬嚟做單位
不過今次啲view都叫做好過上次 證明佢地都keep住吸到新飯 多左人幫手刷

因為冇喺海外發展過...連日本都未

剩係靠韓黃真係唔得

啲comment開始多左英文

同埋一啲非亞洲人既外國人

小進步啦

大大講個團綜到底係乜

咩離

上次vlive臨尾話有團綜
但又話詳細唔講得住

剩係靠韓黃真係唔得

因為冇喺海外發展過...連日本都未

諗返起日本既宣傳。。。少到呢。。。
yg

大大講個團綜到底係乜

咩離

上次vlive臨尾話有團綜
但又話詳細唔講得住

應該會有掛

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞