[YELLOWKIES] SECHSKIES水晶男孩討論區 (2) 期待20周年Concert & 5輯

1001 回覆
15 Like 17 Dislike
島主又秒刪ig相
四百萬

下個目標係五百萬

好勁 就黎超過three words
四百萬

下個目標係五百萬

好勁 就黎超過three words

繼續刷,唔好畀佢停

覆左好多添

好正呀
我仲未睇到大大ins

有冇成日request佢?

我request左兩三次,見佢冇accept

你試下喺凌晨request
再唔得就dm佢 好快就揀你入宮

我見中黃好多都係瞓瞓下覺收到通知

我resquest咗一次就確認咗我
都係半夜resquest

好羨慕

好正呀
我仲未睇到大大ins

好羨慕

我係仲係public 個時已經 follow 左

好正呀
我仲未睇到大大ins

好羨慕

好正呀
我仲未睇到大大ins

好羨慕

星日人歌冇水晶

咁辛苦做隻碟出黎但唔駛打歌

YG
@SECHSKIES幽靈打榜組
【正規五輯成績】

171006 音樂銀行 特別寶三位

音源:2709
觀眾喜好度:476
銷量:2689
放送:49
總分:5923

微笑寶 十八位
音源:1558
總分:1558

cr:bleu_noir_jj ​​​​

島主
7號換歌單

換歌單係為左慶祝Three Words一周年

島主

畫嫁?

島主

畫嫁?

這是飯制P圖…鎮尼貼自己手機上了
星日人歌冇水晶

YG

真係打完歌嗱?
我以為係中秋先停一停

島主

畫嫁?

這是飯制P圖…鎮尼貼自己手機上了

團魂
星日人歌冇水晶

YG

真係打完歌嗱?
我以為係中秋先停一停

其實打過咩........
@SECHSKIES幽靈打榜組
【正規五輯成績】

171006 音樂銀行 特別寶三位

音源:2709
觀眾喜好度:476
銷量:2689
放送:49
總分:5923

微笑寶 十八位
音源:1558
總分:1558

值得留意既係我地音源係勁過防彈嫁

多謝各位小黃努力

繼續加油

@SweetHeart_0222
大家好 ,這裡是sweetheart_0222
因為哥哥們18年珍貴的五輯,可惜回歸時間非常短,甚至宣傳不足,為了想讓更多人聽到哥哥們的新歌,做了Instagream廣告. 具體時間請看公告。
廣告為隨機動態出現在ins主頁上,並且添加了MV鏈接,希望更多的人聽到珍貴的Another Light ​​​​

宣傳: 小黃
銷售: 小黃
宣傳: 小黃
銷售: 小黃

yg
http://hkm.appledaily.com/detail.php?issue=20171007&guid=57299463&category_guid=7018882&category=instant

上左蘋果啊

終於上到香港新聞啦

岩先都睇到 好正呀隊長
@中華黃飯糰站CY_RiceRoll
#水晶男孩##SECHSKIES#

各位黃 早上好

為了讓更多路人聽到wuli磊磊的新歌,
飯糰站投放了為期十天的Facebook廣告。移動端和桌面端下圖所示。受眾設置選擇了日韓美東南亞等地區的十三到四十歲男女性,隨機出現在受眾主頁。

希望更多人聽到並喜歡對於哥哥們和我們都很珍貴的Another Light。

為了ing的水晶 披頭散發也要跑起來!

@中華黃飯糰站CY_RiceRoll
#水晶男孩##SECHSKIES#

各位黃 早上好

為了讓更多路人聽到wuli磊磊的新歌,
飯糰站投放了為期十天的Facebook廣告。移動端和桌面端下圖所示。受眾設置選擇了日韓美東南亞等地區的十三到四十歲男女性,隨機出現在受眾主頁。

希望更多人聽到並喜歡對於哥哥們和我們都很珍貴的Another Light。

為了ing的水晶 披頭散發也要跑起來!

黃們真的令人感動!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞