[YELLOWKIES] SECHSKIES水晶男孩討論區 (2) 期待20周年Concert & 5輯

1001 回覆
15 Like 17 Dislike

美國

但好似返左黎

幾時先肯黎香港

宜家喺韓國蒲頭都好感恩

Cb schedule重少過平時
已經集體失蹤左幾日 唔係島主up ig都唔知佢地喺邊
快啲12號上電台啦

仲有島主個妹個IG

韓黃已經尋緊人

發現妹妹係島主嘅顏飯
重成日up佢啲露肉照
極度懷疑菊花都有份去las vegas渡假 所以無視水晶嘅宣傳期

菊花真係去左美國渡假

其實成間公司係咪得一個高層

美國

但好似返左黎

幾時先肯黎香港

宜家喺韓國蒲頭都好感恩

快啲12號上電台啦

仲有島主個妹個IG

韓黃已經尋緊人

發現妹妹係島主嘅顏飯
重成日up佢啲露肉照
極度懷疑菊花都有份去las vegas渡假 所以無視水晶嘅宣傳期

菊花真係去左美國渡假

冇聽李鍾碩點形容間公司咩

唔該韓黃星期六話畀水晶知啦

咁落去唔係辦法

水晶自己又話有好多活動,結果連影都唔見

比較依排回歸既男團既宣傳

我地真係得條毛

想要小黃錢又唔做野

YG想燃燒水晶價值到幾時

美國

但好似返左黎

幾時先肯黎香港

宜家喺韓國蒲頭都好感恩

快啲12號上電台啦

仲有島主個妹個IG

韓黃已經尋緊人

發現妹妹係島主嘅顏飯
重成日up佢啲露肉照

菊花真係去左美國渡假

冇聽李鍾碩點形容間公司咩

咁落去唔係辦法

我地真係得條毛

想要小黃錢又唔做野

篇野 要fans講到咁樣 yg真係垃圾都不如

yg有無一個組合係唔會有fans係佢ig話佢乜都無做

yg有無一個組合係唔會有fans係佢ig話佢乜都無做

最正最尾個句
yg到底識做啲乜

咁落去唔係辦法

我地真係得條毛

想要小黃錢又唔做野

有冇人可以翻譯下
出左上上星期既G榜
佢地返左黎

終於

咁落去唔係辦法

我地真係得條毛

想要小黃錢又唔做野

有冇人可以翻譯下

剩係識想打想流

佢地返左黎

終於

見唔到g1同水院嘅

咁落去唔係辦法

我地真係得條毛

想要小黃錢又唔做野

有冇人可以翻譯下

剩係識想打想流

我都係

咁落去唔係辦法

我地真係得條毛

想要小黃錢又唔做野

有冇人可以翻譯下

睇下就算既翻譯:
yg你做乜?知唔知水晶新歌出左兩星期 係時候比水晶上認哥!拜託...比水晶上認哥...但yg無做過野.
最後一句淨係睇得明"如果認哥...."所以附上最後一句既google translate:
If you know, I asked for your appearance in your brother, but just refuse.
佢地返左黎

終於

見唔到g1同水院嘅

忙內今早?

咁落去唔係辦法

我地真係得條毛

想要小黃錢又唔做野

有冇人可以翻譯下

睇下就算既翻譯:
yg你做乜?知唔知水晶新歌出左兩星期 係時候比水晶上認哥!拜託...比水晶上認哥...但yg無做過野.
最後一句淨係睇得明"如果認哥...."所以附上最後一句既google translate:
If you know, I asked for your appearance in your brother, but just refuse.

yg做緊乜? 連續兩個星期認哥都有播水晶既歌 分明就係水晶上認哥既信號! 唔拜託比水晶上認哥啦! yg真係唔識做野! 如果認哥有發過出演邀請既話,唔好拒絕,做啦!

咁落去唔係辦法

我地真係得條毛

想要小黃錢又唔做野

有冇人可以翻譯下

睇下就算既翻譯:

yg做緊乜? 連續兩個星期認哥都有播水晶既歌 分明就係水晶上認哥既信號! 拜託比水晶上認哥啦! yg真係唔識做野! 如果認哥有發過出演邀請既話,唔好拒絕,做啦!

咁落去唔係辦法

我地真係得條毛

想要小黃錢又唔做野

有冇人可以翻譯下

睇下就算既翻譯:

yg做緊乜? 連續兩個星期認哥都有播水晶既歌 分明就係水晶上認哥既信號! 唔拜託比水晶上認哥啦! yg真係唔識做野! 如果認哥有發過出演邀請既話,唔好拒絕,做啦!

死菊花係咪想換車
【OSEN】["元祖愛豆的力量!"水晶男孩<Something Special>包攬Gaon Chart雙冠王!]11日根據Gaon Chart公開的第39週數據顯示,#水晶男孩#新曲<Something Special>包攬了數碼榜單和BGM榜單兩個部門周榜1位,達成雙冠王,也再次展現出元祖愛豆的實力和不滅的人氣. ​​​​
【體育朝鮮】[從<WINNER的花樣青春>到<姜食堂>!<新西遊記外傳>年末開播~]tvN<新西遊記外傳>的首個環節<#WINNER#的花樣青春>已經正式投入製作,並於今日前往拍攝地澳洲進行拍攝.節目組方面表示"費盡心思將連經紀人都不相信處處小心謹慎的WINNER成員們帶走的過程將會給觀眾們帶來想像不到的樂趣,<WINNER的花樣青春>之後,<姜食堂>也在細緻有序的準備中,會全力以赴為喜歡和支持<新西遊記>的朋友們送上最大的歡樂~"另外<新西遊記外傳>預計將於年末開播,敬請期待.

唔知姜食堂有冇初丁

要小黃自己努力先上到新聞

YG你係得既
Gaon單新聞開心左成朝
全靠小黃的努力
Gaon單新聞開心左成朝
全靠小黃的努力

We Trust 韓黃

但依幾日YouTube個view

已經落力刷緊
【OSEN】["元祖愛豆的力量!"水晶男孩<Something Special>包攬Gaon Chart雙冠王!]11日根據Gaon Chart公開的第39週數據顯示,#水晶男孩#新曲<Something Special>包攬了數碼榜單和BGM榜單兩個部門周榜1位,達成雙冠王,也再次展現出元祖愛豆的實力和不滅的人氣. ​​​​

見到咁既成績就會好想問下yg
點解水晶唔上節目淨係上電台圈飯......
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞