【警世】 唔入呢個 post 可能你塊臉咁就一世

374 回覆
544 Like 51 Dislike
而家有啲脫毛用e光 都係rf
專業既野應該交俾專業嘅人嚟做
任何嘢都唔建議用家用機
LM
而家呢個世代 咩都可以有癌症就連飲緊嘅東江水都有好多重金屬仲有好多加工食品等 又唔使咁緊張
飲咗一兩個月骨膠原粉 身邊啲人都話我白左絲打本身塊面係咪好瘦 第一次聽人想肥啲塊面
咁只係因為連登最活躍嘅係男人為主
你做大波靚女標題黨就會有一堆人入
係啊
食乜都有風險
不過唔可以狂食某啲supplement 加重器官負荷
我成日食蔓越莓同埋骨膠原粉 同埋維他命C
自己睇住唔好過量應該冇乜事掛
想問下currentbody 個led mask會唔會都會loss fat?

最近新買咗
我睇過資料係唔會

最準確d 講,脂肪有分好同壞
NIR+LED係有機會令塊臉健康左而帶走左壞的脂肪
你塊面的無咁“水腫“咁,睇上去實d

但老實講比我一定唔會買LED mark交智商稅
當你去研究NIR+LED呢個topic時你就明
當然唔係話你買左CB塊野無效
而係你比貴左好多錢做同樣的野,仲要能量低好多,範圍窄好多
問下其他treatment
M22 打到勁重手
每一下勁熱
會唔會burn fat?
Btw 你post after 果d相
面型勁似我減肥減到95lbs 既時候
但我無做過hifu ,只做打斑
咁你減臉loss果d係多出黎的fat,皮未緊,減太快就會出現呢個問題
但一般人burn完loss左係基本結構要有的fat
panel 係指成塊板既照燈
大排燈 ?
其實我覺得唔關個人瘦唔瘦事
反而係你咩age
1x 2頭,你個人再瘦,塊面都係有肉

但去到慢慢大,你會發現d baby fat 會冇左
咁先會懷念

好簡單講個例子,蔡少芬同呀余都明顯係睇得出上左年紀。(後者,我係appreciate,自然老)

但蔡視覺真係老,真係太瘦
我生活上識 d auntie, 明明已差不多登6
但望落去係精神d 後生d
其實我覺得與其做機整面
不如做運動或yoga
先由內,再由外係最有效

但香港人幾可有恒心做

單係斷食咁簡單又有效的野都好多人做唔到
我覺得有做開運動嘅,老咗都真係相對後生啲
當然前提係果樣運動唔會成日曬到太陽
啲舊post被人刪哂睇唔返
樓主你個post好有用
我係本身baby fat,同個一齊好多年嘅ex 散左之後塊面殘左又瘦左,之後肥唔返。
樓主有無聽過一隻hifu叫FDT?我同我美容師講想做hifu,佢話我面好瘦,做hifu會燒脂,但可以建議我做FDT,佢話呢隻唔會減到d脂肪
留名先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞