【警世】 唔入呢個 post 可能你塊臉咁就一世

374 回覆
544 Like 51 Dislike
仲會溶埋身體其他部位
我中意你呢個post
其實仲有其他youtube channel講uncanny valley
話如果一個人面部有部份老年特徵,例如fat loss 皺紋之類
同時又有部份年輕特徵,例如冇皺紋、皮膚光滑之類
咁樣係會令人腦覺得唔協調、覺得好恐怖

所以美容甚至整容應該要睇整體效果,而唔係單一個元素咁去整
如果係講近年紅光果種led係okay的,前題係波長要啱

通常會買panel照埋全身 唔會買mask
嘴邊肉 好顯老 可以點搞 快30 好驚老
你個醫生好好!介唔介意講係邊個?
有部rf家用機
反正都買左,用黎打雙下巴同肚腩得唔得
Kpop 點會唔做filler,佢哋整容開刀咁普及。
之前睇過每日跳入冰水減肥添,我地普通人做唔到
冰水好野黎

人肥唔多唔少因為唔健康
想問sylfirm其實係咪都係RF射頻?
想問下BTL係咪都會做到塊面凹?
但想改善毛孔 但唔想fat loss可以點☹️
推,良心post
不幸地前幾日先買完hifu package
我做過幾次 覺得凹左
如果係肥嘟嘟既做 應該都開心
不過我冇肉 所以未完plan都放棄唔做
就係唔想凹
唔整好過整,搞咁多嘢唔自然,整衰咗仲慘
瘦面功效明顯?
絲打邊間做
如果有效嘅話有興趣幫你接收
塊面好肥
Current body d LED light therapy mask會唔會都有影響?
Medicube 部機係咪都會搞到塊面咁
呢排好多廣告
應該對你銀包影響大啲
想問微針係做邊部機? 覺得對毛孔有冇用?
我最近都入手做booster pro依家追完post都唔知用唔用好
1.如果之前我個po d 片你都睇左,不仿睇埋呢條上面果條睇下d 機點攪死你
2. 但留意佢最後sell佢自己隻cream我覺得可以不理,補口服骨膠𠩤的話小心有d 報告話會 起cancer / 乳癌 . 暫時我覺得RTL好似比較近答案

建議樓主乜都唔好食最安全
樓主叫你乜都唔好做,接受自己自然老去你仲問
我有少少大細面,依家只係用部M20 打肥面果邊 好似真係平均左 唔知係咪心理作用
激光打斑呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞