【警世】 唔入呢個 post 可能你塊臉咁就一世

374 回覆
544 Like 51 Dislike
其實唔洗講到咁遠,醫生都可以入依啲機,想專業搵醫生打就得
Sor 自膠 睇錯
人到中年塊面唔知點解闊咗好多
贅肉都多咗 本身諗住睇吓有咩機做 睇完又唔敢做了
可以點搞?
要唔凹都係要打針㗎啦
樓主求教!平時啲$300做機係咪你講呢部機
留名
原來rf真係有用 咁要拎返枝rf按摩儀出黎
同問
追哂po都唔見有講BTL

本身自己淚溝+黑眼圈勁 有試緊btl exilis ultra 360
想漲返啲睇落眼圈冇咁深
但唔知會唔會fat loss
我最近做左2次exion 覺得皮膚幾好
黑眼圈有減淡
但一夜訓又係會差返
唔想打針既話 都係要靠自己早訓+做機
之前俾美容院sell話好多人2字尾就開始做hifu
中間間斷做咗幾年洗咗好多錢
睇到呢個post決定唔再買任何package
想打翻啲骨膠原/脂肪落淚線位,應該搵咩醫生?絲打有冇介紹?
如果LED面膜有冇問題?
你識睇韓文的嗎
塊面本身好瘦同凹 美容院sell打韓國Oligio in stead of thermage
係咪都係scam
同問 最近仲join 左
應該唔做得
千其咪去做
同上,唔好去做
有啲美容院仲叫人個個月去做當保養 dklm
千祈唔好亂打laser,pico射頻之類

Youtube有台灣醫生講,如果本身有淺層肝斑,打射頻類既facial,之後有機會走哂出嚟

能量類型facial treatment,再加上自身黑色素易唔易誘發出嚟都好影響做完呢堆嘢之後係咪易有斑

仲有唔好亂敷LED mask,好似個面具有光嗰隻照燈mask都唔好亂敷,美容院治療師又唔係醫生,啲女人本身都唔知有無大學學歷,為咗跑數亂咁sell plan,佢哋唔會理個客皮膚狀況就鳩up一輪狂sell

https://youtube.com/shorts/JlAudCwn3h8?si=tHw1c1SaAH5aAabp

https://youtu.be/oaWNbnKQcco?si=u1pm-P-JUUg11BSK

唔怪得我而家有斑
我廿頭就俾人sell 中哂伏
千祈唔好亂做,你臉瘦無肉仲做thermage揾自己塊臉嚟玩
你問下可唔可以轉其他非射頻類facial

你google 下thermage ruined my face睇下啲鬼婆做完有咩side effects

https://www.realself.com/review/thermage-has-destroyed-my-face.html
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞