【警世】 唔入呢個 post 可能你塊臉咁就一世

378 回覆
572 Like 52 Dislike
美容院啲細胞機又會唔會唔安全?做完真係緊緻左,仲要話邊邊面大啲做左會細啲
幫手推
但如果塊面本身好包包面 唔好打過龍 應該冇乜嘢啩?
豬腩肉脂肪好難同臉部比較,volume差太多同埋深好多

如果真係咁,買支tripolar 日日做減到肥,唔使咁辛苦減啦
唔係話紅外線會增生膠原咩我成日用
第一次見有人講
樓主功德無量
有冇巴打都係咁
以前啲仆街8/90後女人好興成日笑啲女仔嘅塊臉好肥
但佢地自己就exactly樓主堆圖嘅狀況
我都用過一陣家機 塊臉係細左 後來睇過美容院channel講凹臉問題即刻停用
個啲有baby fat嘅大個慢慢減 仲係好好睇 臉部脂肪望落同20初頭差唔多 比起同齡起碼後生幾年
女人真係做多啲research唔好聽身邊某啲膚淺八婆/sales亂講
因為你塊面係淺層脂肪同深層脂肪都有
但係身體肥大部份都係深層脂肪所以唔一樣
而且應該冇人介意個肚腩凹
所有唔係醫生做嘅機器都係智商稅
咁都睇吓你真係Baby fat
定係塊面肥到下垂既
我塊面真係包到打咗兩次消脂針再做兩次音波一次電波都好睇過之前脂肪下垂咁嘅樣
有冇多啲凹面嘅相參考下
好淆
唔係好明LED即係影響好大定微乎其微??
microcurrent 都會?
屋企有部nuface, 唔知係真係因為佢定自身老咗
feel到個額頭係凹凹地

隔離post講家用美容儀 仲吹到啲乜機物機好正
搞到我差啲落搭
Yes因為佢浸入皮膚溫度唔夠
會firm左無左水腫果隻feel
唔係fat lost 果種睇到下層無左
Microcurrent 我上網睇外國都有用家話做完塊面有fat loss. 我穩陣起見,都唔敢掂Microcurrent 啲美容儀器,你可以在上網search吓有冇多啲資料
可唔可以問下laser / Pico
Thermage都會消脂?之前追微整po話唔想瘦面就thermage
我自己就係做過thermage覺得完全冇消脂效果,所以先走去打消脂針
從機器參數皮下4.3mm亦都唔會消脂
但係呢個post嘅樓主又唔同嘅想法
你可以問返樓主
我都想知 做咗幾次
你幾耐之前打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞