理大強權打壓

1001 回覆
3339 Like 33 Dislike
咁耐都未上報既

所以話之前聯絡過啲記者都唔係好關注件事可能真係要搵蘋果
上堂果陣見過一次鬼婆唔小心整跌左隻餐碟落洗碗姐姐度

果次鬼婆真係唔小心,親眼睇住

其實我冇話佢專登定唔小心

掟字比人感覺係專登定唔小心我就唔清楚啦

純粹講自己夢見到既事

又會咁唔小心都有嘅
個人認為而家先講出黎真係有d遲;如果受襲,就應該即時報警,冇左份工都係咁話。

願伯母安好
個人認為而家先講出黎真係有d遲;如果受襲,就應該即時報警,冇左份工都係咁話。

願伯母安好

當時媽媽俾人掟傷仲諗住係意外,所以作工傷處理,後來發生一連串事件link up翻啲野先諗有可能未必係意外。到佢俾人恐嚇已經即時報警,只係啲警察理唔理又係另一回事
幫推 垃圾大學
樓主媽媽依家點 仲有冇事

願伯母安好

當時媽媽俾人掟傷仲諗住係意外,所以作工傷處理,後來發生一連串事件link up翻啲野先諗有可能未必係意外。到佢俾人恐嚇已經即時報警,只係啲警察理唔理又係另一回事

其實係真係成隻碟掟定樓上巴打講既整跌…差好遠…
Push
推上報就秒佢啦
多人睇告到佢仆街都仲得

係連登係無用架
咁耐都未上報既

所以話之前聯絡過啲記者都唔係好關注件事可能真係要搵蘋果

仲咩叫可能?講到明叫你去做你都唔去做
知道你宜家好多野煩緊 但無一樣野有迴響完全無辦法令學校相關人士關注你呢件事
你係咪要用盡所有方法去幫你媽媽取回公道?
無份工真係事少 比人非禮 心理 健康完全都有負面影響 盡快去做啦 希望伯母早日康復
輕力一推 等真相
.
仆你個街 睇到炆
幫你推上報 話知你真假 記者查清楚
Pish
push
推到有人名出現
好賤格喎 真係理大晒咩
推到有人名出現

上面連餐廳名都出埋 D key players都可以自己Google到
推到有人名出現

上面連餐廳名都出埋 D key players都可以自己Google到

http://hotelschool.shtm.polyu.edu.hk/eng/faculty/admin.jsp
繼續推
推到有真相為止
認真答下樓主,首先可以係fb成立一個
專頁,用關注人數引起傳媒關注,
同埋你媽有無驗傷報告,有無
俾硬物擊中既傷口。

當時醫院醫生有寫佢係工作期間受傷,有照X光果啲,但係冇驗傷報告

你果陣無落案既話,要告返果鬼婆傷
人好難,除非有人證物證證明佢有動機
,否則咩環境證供都無晒,都係當意外
,你媽有無因為俾碟打中而有後遺症
?心理病另計,果d要追究首先你要有錢。

其實而家鬼婆掟碟果part已經係工傷,醫生亦都出左報告,等勞工處判傷,而家最緊要係追究翻形式恐嚇果到。
幫推 垃圾大學
樓主媽媽依家點 仲有冇事

佢平時情緒唔穩定,提起啲人會激動
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞