理大強權打壓

1001 回覆
3339 Like 33 Dislike
I
你媽媽一定很令女
Icon Bistro?
你比錢搵律師同你報案啦,警察態度180度會轉變

應該唔係icon,係理大酒店管理學院地爐廚房
幫推
黑警死全家
push
希望樓主媽媽盡快康復

直接sd 上apple daily, 封道歉信都比埋佢,有時唔搞大件事,poly 果邊係唔會理,情況就似中學欺凌,學校緊係想大事化小,你只有搞大佢,學校先會比個答覆你

有律師同無律師幫手好大分別 ,認真唔好慳呢兩三千蚊
你媽係咪洗碗果個啊姐?

你啊媽暈低果個位置係咪lift 口?

係,你見到?

係…
果個女上司我知邊個

個男上司係鬼佬定香港人?

係bistro。屬大學管理
你媽係咪洗碗果個啊姐?

係,你見到?

係…
果個女上司我知邊個

香港人
港大生前來推一把
你媽係咪洗碗果個啊姐?

係,你見到?

係…
果個女上司我知邊個

個警察都唔去拎口供,係咁拖件事

100% 要咁做
要記住,Poly同警方一定會叫你和解,千其唔好表示有任何意思想和解。
因為之後你想再投訴,就會以你已作和解為由決絕。
Btw, 同Poly同警方有任何接觸都要作記錄,可以用埋錄音都唔怕。冇記錯香港係可以係唔使通知對方下錄音。

Btw,夢見電視劇D主角會錄到唔少對方誤導,引導,甚至恐嚇既說話,然後會放上court播

如果你依單野係美國發生,首先學校賠錢,鬼婆,其他同事要賠錢,洲政府要代警方賠錢,而且有哂醫療記錄,最少係千萬港紙起跳,大把律師幫你搞。不過香港就另一回事啦。
Pish
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞