理大強權打壓

1001 回覆
3339 Like 33 Dislike
炒車未
樓主要加油,唔好放過d仆街
打手都有,分明心虛

祝你媽媽早日康復
你聲稱你老母4月工傷,6月比人恐嚇。而家先出post?
呢d就唔搞大佢,d咩獸醫笑下毒撚就推左幾個post
下下都驚炒車
記住唔好出街
樓主聽我一句話
宜家你要做既第一件事係勸掂你阿媽提告
從你阿媽一開始猶豫不決,只係想簡單了事
唔想得罪人,只想好來好去果中性格
一定會俾人玩到庭外和解, 最後洩底嘅只會係自己
上到法庭,唔夠決心俾人chok多幾下
到頭來你自己知咩事啦
你聲稱你老母4月工傷,6月比人恐嚇。而家先出post?

有咩問題?一直追學院同警察俾回覆同公道都追唔到
幫推
上面打手話係經理A
樓主聽我一句話
到頭來你自己知咩事啦

我想問其實係咪可以唔洗等警察做野已經可以提告?
搵立法會議員同蘋果
加油 要啲賤人付出代價
希望你媽媽快啲好番
Push
樓主聽我一句話
到頭來你自己知咩事啦

我想問其實係咪可以唔洗等警察做野已經可以提告?

非禮恐嚇屬於刑事案🤔
應該係律政司負責刑事檢控工作
律政司又要等警察比supporting
利申非法律JJ,求專家解答
自己上勞工處報工傷啦 報完勞工處會出信叫僱主報返
自己上勞工處報工傷啦 報完勞工處會出信叫僱主報返

上勞工處等到蚊都訓,最快一定係刑事案件,一立案起訴就搞到最大!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞