理大強權打壓

1001 回覆
3339 Like 33 Dislike
如果真係發生咁嘅事嘅話絲打可以tg我,小弟係SHTM讀左咁耐真係未聽過發生呢種事,所以如果你唔介意嘅可唔可以詳細啲同我講一講成件事再提供少少證據?

純粹唔想跟車太貼,真心想幫你解決問題。

https://t.me/lalalandh

利申:SHTM讀緊+學生會成員

仲有呢到,陣間樓主得閒就tg我啦

okok 雖然其實我冇tg

或者揾owen li la
利伸 理大狗
樓主加油
唔好比班仆街任意妄為
推上報
幫推
推!
咁仆街既
推上報
推推推

不過ShTM 好on9 嘅

覺得自己亞州第一就喺度串柒柒

做野又唔跟規舉
如果真係發生咁嘅事嘅話絲打可以tg我,小弟係SHTM讀左咁耐真係未聽過發生呢種事,所以如果你唔介意嘅可唔可以詳細啲同我講一講成件事再提供少少證據?

利伸 理大狗

或者樓主有冇嘢可以post 出嚟睇下?
如果唔係又有d人又要怕炒車,又要追post
推上報
樓主 麻煩即刻搵律師
同埋小心行事 每行一步都要小心

利伸 理大狗

呢個係我由六月開始要求,佢地到而家先俾我嘅所謂回覆

利伸 理大狗

呢個係我由六月開始要求,佢地到而家先俾我嘅所謂回覆
幫推
好驚炒車呀

驚就ignore個post
咁你實唔抄
推左先
理工大學酒店本身就好出名出人才,你甘樣打一打,好影響間學校

見到呢件事,我好想出聲

我系呢個學系嘅畢業生,都明有邊個吾想睇新聞食花生,但有腦嘅大家都要調轉諗一諗。。

1.酒店甘多靚女佢吾搞,搞你媽媽?你媽媽一定好靚,呢個我吾知

2.間餐廳甘多人,如果你媽媽真系俾經理搞,D洗碗同事無理由吾做證人,有邊個想成為下一個?PS.據我所知,除左廚房外,樓面都好多同事,個個都系有文化嘅人,如果件事系真,我相信個經理都無面系度再做

3.其實我讀緊嘅時候,你媽媽都出名懶,相比起樓上自助餐嘅洗碗,樓下洗碗本身好輕鬆,好少野洗,但我地上堂Training個陣,就講是非多過洗碗,俾碟or工具佢洗就,就西口西面,好似得罪左佢甘。。。我諗有上過F&B嘅同學都經歷過。。。***好多同學都睇吾過眼

4.其實學校好多人都知,封所謂嘅道歉信,吾系道歉搞你啊媽,系道歉不必要嘅誤會
Upload 封信睇下,就一目了然

5.最後,如果我系你媽媽,而又真系俾人搞,我吾會繼續做,但會繼續報。如果我系佢個女,我都吾會繼續俾媽媽做,港大學生應該有能力養媽媽掛?

如果你話你媽媽慘,其實個經理好似仲慘

其實所謂嘅公道 公義 ,吾系打一篇一面倒嘅文章,用網民食花生嘅角度去評論,希望我打完,其他人會諗多小小,我吾想美好啲大學環境,掛上呢個負面嘅評價

我屌你老母
咁撚多5p字
仆你個臭街
Poly,狗先會讀。

利申: POLY GRAD

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞