點解細個玩日版寵物小精靈 唔睇攻略都爆到機?

484 回覆
257 Like 2 Dislike
黃版唔捉毛毛蟲同波波係過唔到第一關

下 我將隻比卡超練到20LV用快的攻擊過左

電光一閃

係個森林升到20lv都幾on9

之後我唔識行月見山, 練到隻比卡超37LV先過到
而家諗返都真係幾ON9

37LV
你都幾有毅力
GBA年代
捉火鳥冰鳥雷鳥捉到手指公甩皮 有冇人明
淨係拎單車呀 卡比獸呀 都過唔到喇
連技術型山洞入而溜冰 唔睇攻略或者人地教,都唔知要試幾多次先得
唔拎05閃光摸黑行
連技術型山洞入而溜冰 唔睇攻略或者人地教,都唔知要試幾多次先得

溜撚左一日
黃版唔捉毛毛蟲同波波係過唔到第一關

下 我將隻比卡超練到20LV用快的攻擊過左

電光一閃

係個森林升到20lv都幾on9

之後我唔識行月見山, 練到隻比卡超37LV先過到
而家諗返都真係幾ON9

我玩到月見山都未學識撞見野生精靈㩒逃走 (唔識日文)
後來升到咁上下lv硬碰多幾次就過到了
金銀版玩圖騰 字母獸果度都唔知做乜尻

好奇怪我玩黃版唔知有bug定點
試過無拎單車個守衞照比我入去單車路

呢個好易喎
諗下其他GYM個套路
再慢慢一步步咁試點會過唔到
金銀版
有關係用電綿羊條女
完全唔知要拎藥比佢
摸黑聽聲過山洞

屌佢老母唔識拎推石,練到隻水箭龜100lv 都未打到四大天王
唔上網睇攻略好難爆機喎
爆唔爆只係時間既問題
記得之前twitch有條金魚都打到pokemon
講深刻綠寶石 捉烈空座都好深刻
架單車連過果D陷阱
摸黑聽聲過山洞

屌佢老母唔識拎推石,練到隻水箭龜100lv 都未打到四大天王

勁有恆心先用到100lv
摸黑聽聲過山洞

噴火龍100lv
摸黑聽聲過山洞

黃版練到6隻100lv揮手
呢排公司個個玩splatoon 都買日版
有個同事話驚屋企細路睇唔明,堅持買美版
心諗洗鬼睇得明咩
細個玩金銀版自己chok左複製bug出黎(冇人教),之後成個星期係度複製

copy bug要熄機wo咁都自已chok到出黎?
我細個玩火紅。去到玩捉未知,都唔知捉晒咁多隻有咩用
當年9歲已經好強推理能力
gba 版 捉神獸捉到用腳踩 諗起都癲

係GAME鋪 見到有隻繁中水晶版

第三關交配場左邊游出去有棵樹 無限拎升LV糖

玩返日版係無呢個BUG 懷疑係整中文版條友改GAME
摸黑過山洞

same 藍版 睇到眼痛
手指公皮都唔知甩過幾多次
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞