點解細個玩日版寵物小精靈 唔睇攻略都爆到機?

484 回覆
257 Like 2 Dislike
淨係拎單車呀 卡比獸呀 都過唔到喇
連技術型山洞入而溜冰 唔睇攻略或者人地教,都唔知要試幾多次先得

溜撚左一日

金銀版果個冰洞
4色版老虎機換立方獸禁到手都軟
細個最多係時間 而家已經冇心機研究
金銀版唔識拎月光石
4色版老虎機換立方獸禁到手都軟
我玩紅版同金版都係完全唔睇攻略 又唔用閃光過山窿都爆到
但一到寶石黎到呢度

完全唔知原來下面橋底係可以行過去 卡左成個星期
之後放完聖誕假返學問返個fd先識過

我都卡過呢度
https://youtu.be/f4xL2kEN9Yk

講真,呢條友要玩幾耐先研究到個套路

比教好奇5lv點行到入去

係換晒5lv既精靈姐

防蟲噴霧呀大佬
個洞邊有電腦換寵

邊度洞邊有電腦呀
我記得冇save 電果一刻,我喊左出黎
金銀版唔識拎月光石

皮皮舞
每次入山洞都好大壓力
一定要準備好晒
sa晒ve
金銀版唔識拎月光石

皮皮舞

點會無端端星期一夜晚去嗰度
我係靠以前灰色好重好大果部gameboy 過山洞…
果部機你係黑山洞咁start,會有一迅間光哂個地圖…
有快樂龍架傻西

邊撚個唔知
有快樂龍架傻西

邊撚個唔知

我試過寄幅畫去佢真係刊登左
上太空捉夢夢
https://youtu.be/f4xL2kEN9Yk

講真,呢條友要玩幾耐先研究到個套路

比教好奇5lv點行到入去

係換晒5lv既精靈姐

防蟲噴霧呀大佬
個洞邊有電腦換寵

當野生lv高過自己team最高lv時
噴霧好似係冇用個喎

係呀 所以唔明啲友講噴霧做乜

我唯一諗到嘅方法就係每行一步 或者 一小段就save一次
一遇怪即load , 然後loop到去到Red面前
仲有紅綠版拎152
又話有多過151隻精靈
卡關卡到冇save fu 電

溜冰
On9 有幾多個人可以唔睇攻略冇人教又可以唔卡卡比獸

阻路卡比獸喎

重有斬樹碎石果啲都係卡關位之一嚟

一定係人傳人識 無可能自己做到

當年問鄰居
唔知點解又會知道鄰居有玩
又唔知點解咁搞笑走去問佢
我到而家都仲好佩服研究到點捉寶石小醜魚嗰條友......

果時我釣左三日, 日日係到釣, 終於釣到條男既小醜魚...
水晶版完全打爆 唔記得點做到
我到而家都仲好佩服研究到點捉寶石小醜魚嗰條友......

果時我釣左三日, 日日係到釣, 終於釣到條男既小醜魚...

依家都唔明點解果時咁有耐性係到釣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞