點解細個玩日版寵物小精靈 唔睇攻略都爆到機?

484 回覆
257 Like 2 Dislike
唔小心打死左隻臭西樹妖同黃金鯉魚王

好彩有save

鯉魚龍 打錯

其實特別色係咪真係勁好多

上網睇三圍就知真係勁啲

閃光寵物小精靈遇到既機率低過行街突然比人屌屎忽玩左咁耐pkm一次都未見過

銀版黃金鯉魚龍一定有
黃版唔捉毛毛蟲同波波係過唔到第一關

捉馬騮打石

火爆猴好型呀
黃版唔洗攻略爆到
記得卡最耐係要比飲品個關員先放你過去第六關
果時小二度竟然識睇果樣飲品既日文字去估要買果樣道具比佢
到銀版卡左係裡關舊版圖發電廠(呢個真係要搵功略先知
超on9個發電廠唔見左某件零件而果件零件就響小霞個道館遊水先搵到
呢個我唔信有人細個唔識日文都過到

個陣連小霞點解會唔係道館都唔知
諗起以前玩過大陸盜版d譯名真係世界級
肥大
路草
哥達
記果時唔識拎閃光 靠中毒果下閃moon 過山洞

屌你 笑出聲

金銀版可以捉 吉利蛋換化石飛龍
金銀版第一次玩唔識過第一關
練到主角39 lv...
唔知聽咩人講捉哂未知圖騰可以上幽靈塔...
金銀主要難打位
大奶
卡比獸卡關
三隻啟暴龍
唔小心打死左隻臭西樹妖同黃金鯉魚王

好彩有save

鯉魚龍 打錯

其實特別色係咪真係勁好多

上網睇三圍就知真係勁啲

閃光寵物小精靈遇到既機率低過行街突然比人屌屎忽玩左咁耐pkm一次都未見過

銀版黃金鯉魚龍一定有

遇到閃光大岩蛇 (銀版草系前面山洞)
閃光高超鴨(金山小智 最後個個81比卡超 卡比獸條友山洞)
仲係小學雞果時未有game boy
隔離屋個靚仔玩紅版成日卡關
一卡就走過黎我度叫我幫手過
我次次都好快就幫佢過左
最記得係幫佢過左山洞 電系道館d垃圾筒同埋火箭兵團基地
金銀主要難打位
大奶
卡比獸卡關
三隻啟暴龍

啟暴龍好易打 用大力
金銀主要難打位
大奶
卡比獸卡關
三隻啟暴龍

啟暴龍好易打 用大力

用大力鱷一招冰拳一件 反而第八關個boss 果隻飛刺海馬先難打 好撚高攻
金銀次次都練小拳石
打大奶罐用自爆
頭四關+鋼系輕鬆過
以前好好心機一卡關就去同所有NPC講野睇下過唔過到

sbt
金銀次次都練小拳石
打大奶罐用自爆
頭四關+鋼系輕鬆過

細個好鍾意用小拳石同波波
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞