點解細個玩日版寵物小精靈 唔睇攻略都爆到機?

484 回覆
257 Like 2 Dislike
唔小心打死左隻臭西樹妖同黃金鯉魚王

好彩有save

鯉魚龍 打錯

其實特別色係咪真係勁好多

上網睇三圍就知真係勁啲
綠寶石去第八道館卡咗超耐
周圍潛水都搵唔到條路

仲有紅版座鬼塔
有隻鬼卡住條樓梯
細個無閃光都摸黑過山洞
仲要練到噴火龍40lv先過到小霞
金銀版卡左係第二關,練到30幾lv, 之後問fd先知要拎小刺蛋
火紅綠葉版好正
仲有紅綠版拎152
又話有多過151隻精靈

紅綠版邊有152

咪亂碼但有152號囉
之前有dl gba4ios
自己手殘入咗appstore 就用唔返個app
玩黃版印象好深刻
去到第一個道館我打咗好耐都打唔到
小拳石同大岩蛇完全屌打比卡超同波波
最後表哥教我捉隻猴怪,用格鬥系打就輕鬆過
搞咗好耐,終於可以喺深灰市向右行冇人叫停我嗰刻真係好感動
諗諗下呢個遊戲真心好考耐性
捉寵,練寵,過版,儲圖鑑,全部都係只要有心玩一定可以達到目標。睇返而家啲遊戲同apps,全部都係抽野向為主 抽唔到勁野就要課金。基本上無運或唔夠實力可以用錢搭救,完全無左享受代入遊戲個種趣味

玩家同遊戲開發都有責任
我到而家都仲好佩服研究到點捉寶石小醜魚嗰條友......

果時我釣左三日, 日日係到釣, 終於釣到條男既小醜魚...

依家都唔明點解果時咁有耐性係到釣

我個朋友當年釣左成個星期
聽都市傳說話得瀑布上面嗰六格先釣到
大個左我話返佢知個捉法佢屌曬鬼
之前重玩綠寶, 捉左2個倉的小醜魚check個體值
最慘都唔係唔識路
最慘係餅帶冇電你會冇左個save

係呀屌 最慘係呢樣

屌 我明呀
我真係卡撚左成個星期先知點行
上網見到有鬼佬用一個鐘打爆黃版

你講嗰d speed run我都見過 有個鬼佬用4個鐘打爆水晶版 好似係目前全球最快
我到而家都仲好佩服研究到點捉寶石小醜魚嗰條友......

果時我釣左三日, 日日係到釣, 終於釣到條男既小醜魚...

依家都唔明點解果時咁有耐性係到釣

我個朋友當年釣左成個星期
聽都市傳說話得瀑布上面嗰六格先釣到
大個左我話返佢知個捉法佢屌曬鬼
之前重玩綠寶, 捉左2個倉的小醜魚check個體值

我記得以前上網淨係check到個機率低都冇人有, 但係幅地圖紅左勁多地方話有得捉
水晶版完全打爆 唔記得點做到

冇睇攻略

冇睇 仲好似有dd亂碼 最後打類似小智嘅人
記得細個果時玩黃版
又未識捉精靈
用比卡超硬打小剛
卡左勁耐 最尾比卡超升到30幾lv 先夠打
仲有黑色山洞 唔識照明
最後都出到去果下真係好感動
玩黃版印象好深刻
去到第一個道館我打咗好耐都打唔到
小拳石同大岩蛇完全屌打比卡超同波波
最後表哥教我捉隻猴怪,用格鬥系打就輕鬆過
搞咗好耐,終於可以喺深灰市向右行冇人叫停我嗰刻真係好感動

我第一隻pkm都係黃版
但我係捉波波,進化成比比鳥去到32lv,加補血藥先打得贏小剛

屌!一成功向右行,開心到彈起
記得細個果時玩黃版
又未識捉精靈
用比卡超硬打小剛
卡左勁耐 最尾比卡超升到30幾lv 先夠打
仲有黑色山洞 唔識照明
最後都出到去果下真係好感動

比卡超打小剛果種無力感
On9 有幾多個人可以唔睇攻略冇人教又可以唔卡卡比獸

卡比獸算得係咩,大奶罐先係惡夢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞