鄭PD燒腦綜藝討論區(4) - 女高三製作中 製作班底換血

301 回覆
5 Like 2 Dislike
3-4 季都有了
有第二季
成套同the genius有少少唔同就係佢地全部住埋一齊7日 朝早就打生打死 夜晚就一齊合作攞賞金 多左好多情感既位 不過我都係唔中意軌道
有無咁快手,唔通因為咁無去導女高3?
是咪Netflix爸爸表示賺到fat fat食住上
希望鄭pd諗吓點彌補第1季遊戲規則嘅缺陷
同埋搵多啲勇武派 自主獨立聰明仔女上節目
如果同tg society game一樣
可能會搵東載上s2復仇
netflix 開拓咗歐美市場

希望多啲勁人 唔好淨係揾啲齋讀書叻嘅人上去 例如骨妹
如果netflix 可以買The Genius版權播就好喇
其實有冇可能已經拍咗
橫掂搭咗個景

其實tweak一tweak原game由第二班人玩可能都好睇
觀眾又熟咗個game, 又可以睇吓有咩其他玩法
三人組食飯
JED
雖然睇其他人玩都好睇
但係我估都會重新搞過啲場外隱藏要素
第二季通常最難整 因為啲人有第一季經驗
一家三口
ig?
感覺tg嘅吳賢旻好啱玩
都想睇下東民會唔會join, 但冇death match好可能一開波俾人圍死

偲源整咗個狂熱份子嘅碟比東載
好有心
有冇人好憎吳賢旻
成日覺得自己好叻 好醒咁 暗排其他人

TG個時好想快啲有人foul走佢

見上面推介尋寶遊戲(?) 睇咗少少有佢就頂唔順
好似真係當咗佢係仔
睇到第三個game已經唔係好想睇
剩返嗰班仲要搵藉口合理化自己行為嘅,全部都係賤種來
啱啱睇哂
Overall最佩服嘅始終係軌道
我憎個個狗哥多啲 好嘔心
真係聰明既應該唔去玩呢類game

大奸狗影響埋日後接觸既人

去到玩得廢 變左比人屌
唔掂啦 贏到game 贏唔到game以外輿論
今日先睇晒,用左3日睇12集,真係睇到停唔到
最後骰仔個game無機會玩,好想知係點玩
重有佢game入面d道具如果有得賣就正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞