鄭PD燒腦綜藝討論區(4) - 女高三製作中 製作班底換血

301 回覆
5 Like 2 Dislike
感激不盡呀今晚即睇先
exactly就無(crime scene真係無代餐)
嚟緊我等五月tving女高3
仲有大約差唔多時間出嘅netflix神秘探偵團
如果唔介意柴娃娃,依家播緊嘅tvn 公寓404都可以睇住先
我都係等女高3…又見女王
公寓404我ep1頂唔順無睇到尾…棄得
終於睇完4季the genius
好多集睇到喊是咪我問題
啲嘉賓foul咗啲感言好多都好感動

無挑第六人個陣已經支持張東民 點知無啦啦俾人爆黑歷史要下車 連同其他節目一齊下車
最後用the genius完全洗白 癲撚到
再睇返當時成功做到第6人嘅人嘅表現&無挑嘅下場 好撚唏噓
一啲都唔會 因為我睇都係
只能夠好多player 雖然能力不一,但都好認真玩(為自己為隊友
當然鄭pd 都剪得好
無挑我真係會話係韓綜最可惜之一
由洪哲開始出事真係慢慢一子錯咁...
睇完s3 睇冠軍資料個陣唔小心睇埋第4季邊個贏
不過估唔到係咁贏法 因為節目組應該專登安排第一個game係棋類 第2個game係數學類 等佢地可以各贏一局點知佢連贏兩局直接KO

亞軍一開始真係好唔鍾意佢 慢慢變到好欣賞佢 真係好努力 不過努力贏唔到天才

不過比起東民 我鍾意豆哥多啲
我係睇crime scene 識佢覺得佢好搞笑 睇佢上rm on9咁
估唔到係the genius出嚟
不過s2開始冇咩自己玩就贏到嘅game 就開始冇咩表現
我好多集都睇到喊,最有印象係
如果S4 嘅 Death Match係新game,我諗金京勛唔會走到去Top 2咁遠,佢研究過d Death Match點玩,都解釋到點解佢去到決賽兩局都輸俾東民
但見到一個平凡人因為鍾意個節目所以好努力去研究 勁熱血

同埋因為佢多咗好多變數
雙重間諜個集係唯一我覺得4季入面有啲睇頭嘅間諜戰 其他我都覺得啲玩家好明顯有私下結盟 有啲仲要當住其他人面傾戰略都有
S4 最搶眼除左東豆就緊係
吳炫旻, 崔正文, 金慶勳仲有李俊錫
爽,早過之前流出嘅5月1號播
本身仲愁緊crime scene太短無嘢睇
近期backup返女高1 2季重溫得嚟差唔多

數學poker有無得買?
建議買副空白卡片自製
係reddit見有人整咗
https://www.reddit.com/r/TheDevilsPlan/s/rpNkNVLi4H

30GBP 又唔算太貴(未計shipping)
有興趣嘅一齊買可以夾shipping
https://pavittgames.bigcartel.com/
如果係皮斯型態, 會過癮D
終於一次過清曬犯罪現場 一次過清綜真係好正
東民
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞