Samsung Galaxy 討論區 (268) 全新FE系列現已有售!

1001 回覆
10 Like 6 Dislike
whatsapp, 銀行apps個啲
我自己少用ios 生態(ipad MacOSa,apple watch)
反而Apps用開google drive,youtube 嗰啲
最常用係airdrop 過圖
最頂唔順IP過落Window 麻L 煩
十年前用開部部An 機插條線 file manager就過到

平時IP 啲相係save as JPEG
想知有冇可能過埋相去android 之後相簿睇
使唔使再 naming 過d file 先detect 到
想問吓影相係唔係差唔多
我影風景多但上網睇評測好似兩部不相伯仲
純粹多個天文 mode? 雖然鐘意睇星
但手機應該影唔到咩花樣

定係買部S23 做過渡算
雖然應該同S23 Ultra 好大分別
反正目標係用哂消費劵同粗用
睇評測唔Zoom好難分到高低,最多係觀感唔同
我鍾意S23U多啲,拍片就iPhone。
我有action camera,正經嘢唔會用電話拍片。但係冇相機,所以揀電話會睇埋影相呢個factor
Do not use S23 FE.
Same price level buy S23 instead
四千頭買到23FE其他制唔制得過,我本身想買A54當佢升級版咁睇
S23FE出面計番哂平S23 800左右
銀行就一定要重新搞架啦
大部分應該就係新機登入舊機驗證咁
都係睇間銀行政策
過相應該就無問題
live photo 要轉gif先得
你唔係第一個
建議向城巴寫投訴信
咁先令城巴知道問題
One UI啲動畫真係垃撚圾到
聽聞Z Fold series 係lag過S series?

唔好話同iOS比,同支那牌子比都有距離
轉過嚟之前完全冇諗過賣成萬五蚊嘅旗艦機會有Frame drop

即管放長雙眼睇埋One Ui 6咩表現
唔需要有期望
好過One UI 5就ok
韓仔係咪唔識寫動畫
認真咩
小米出名多bug
定佢對好嘅definition 係動畫流暢度only?
One ui6 係咪有?
見twitter 有人話德國有update 出咗
香港不嬲慢過人
係3星個性格,唔撚肯改姐。
屌,3星動畫其實係差
唔明點解香港三叔從來都唔入齊色
23U 512又無紫色
1TB仲衰得隻綠色

果陣買512焗住揀綠色
好心你256入得晒4隻色
點解其他容量唔可以入埋?
仲未計你特別色香港冇得賣
咩價錢架?
S23fe個邊框 真係設計倒退
係咁開同一個app有咩好比較
睇animation會唔會frame drop同埋delay
咁好!香港真係……
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞