Samsung Galaxy 討論區 (268) 全新FE系列現已有售!

1001 回覆
10 Like 6 Dislike
有冇圖睇下
冇跌過,今日用用下見住條線浮出嚟

我上網睇係s20系列嘅通病,可以免費換mon,唔知有冇人試過Flip都可以免費換?

上網見好多case條線都係偏左邊
真係搞唔掂
綠線魔咒
其實S20之後啲機種fix咗未
好多人都有
sad
我真係幾好彩
用左三年幾都未綠線
仲要成日跌落地
其實出綠線嘅原因係乜?
我都係噉 搵唔到係咩原因
跌或者用力「unt」到果一點,個液晶爆左咪成行像素死哂
wtf

好似話本身個螢幕就有缺憾
所以要作個mon先得
出現呢個問題嘅時候已經係兩三年之後
所以不如換部新
要跟plan不了
用得幾開心
已經用緊instander, 好似都係差過原生相機?
Tab S9+邊度買好
多數係排線損壞 一般跌過/壓過最易出現
20個代就排線Qc問題
官方澄清咗寫錯 20系唔會有

The wrong disclaimer appeared in the “One UI 6 Update: 7 Tips for Making the Most of the AI Camera on your Galaxy” press release and we apologize for any confusion it created. We have revised the disclaimer and have removed S20 series, Note20 series Fold2, Flip 5G and Flip LTE from the eligible device list receiving One UI 6.
仆街
尋日唔知幾時整爆咗近邊位玻璃少少
依家有時會閃下閃下
又唔見2550
Samsung快啲用返直mon喇屌
用左兩個月左右
未甩過
無換過錶帶
冇乜點跌過, 最多擺喺褲袋有時壓到吓

部Flip3諗住可以用到三年出年換Fold6, 點知而家用咗兩年多少少就壞, 諗緊換唔換Fold5, 驚好快又壞
摺機易壞是常識吧次次開合都好輕手,打開左又唔敢太大力
元朗yoho開咗間專門店
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞