Samsung Galaxy 討論區 (268) 全新FE系列現已有售!

1001 回覆
10 Like 6 Dislike
清貨,未送晒咪繼續送囉
永遠都係送垃圾ITFIT贈品
咁撚平嘅,仲平過街鋪
細鋪已經減左好多
搞到我之前賣S23U都要減
最後買咗,真係好爽!!!!
最無用一定係呢隻soundbar
其他嘢都叫fulfill 到你要求(charger stand, 超聲波清潔, 電子相架etc.)
但係你用得個soundbar 都係想個音部爽啲
點知孭住仲廢過原生
仲要咁撚柒
其實用galaxy tab差手機會唔會屌壞部tablet 舊電samsung自己都有advertise呢個功能
se 好細
睇佢執好晒再升都未遲 11月會再執啲animation
官網出機送既野好廢,又無左渣打回贈
想問電訊商出機仲會唔會有Samsung贈品?
其實去細鋪買機有咩伏位?
諗住去返授權經銷商同會check有無貼紙
諗住睇埋samsung week有咩優惠就去馬
一向都係歐洲版B/F字尾最快, 之後到韓版N字尾 / 美版U字尾, 香港跟支版用0尾既機就等多個月啦.
所以我留咗部SE 2020 玩, 熄燈用係舒服好多.
LCD 太廢都係睇壞眼... 新果堆機都好靚唔過未代Sharp 既LCD
同埋,除非日常搭車食飯唔洗自己出錢,條數點用最後應該都係一樣
屌 等左咁耐s23 U 個優惠 俾d咁嘅垃圾我 買唔落手
加多句,其實我心態都係窮L,之前買機比老母都係靠edu + 渣打新卡先壓到成本<$4000
長知識
之前渣打卡加EDU優惠 (送buds2+ itshit 充電板)
已經係最好.
最伏咪簽卡要收手續費
s24肯課金俾返Aptx adapative同loseless用家未
miss曬 black Friday 仲會唔會有special offer
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞