Samsung Galaxy 討論區 (268) 全新FE系列現已有售!

1001 回覆
10 Like 6 Dislike
水行貨,即係行貨,不過係水,佢間鋪自己保,即港行
行貨,不過係水,即係水行貨
有保,間鋪同你保

想問吓閃魔貼係咪真高清
我淘咗啲冇牌子膠貼同光固貼都硬係見到有少少雪花 要用到ringke軟貼/完廠先接受到
係全高清
更新app後已解決
閃魔牌既針對S23U型號既UV貼, 全部都係中硬度(即係比UV金剛貼係軟身DD)
但係係高清黎, 基本上唔會有雪花
但係都唔會有玻璃果種100%鏡面質感, 你當係70%鏡面質感, 30%霧面質感咁上下
應該唔得喎 apple一定要銀行app 加卡,
疏油層普通, 唔算好滑, 畫面暗左清晰度下降
得架
認證完,加完卡,del咗app照用到apple pay
所以唔關事
你用過未?
用緊啦
你講乜鳩,水行貨/平行進口都只係水貨,係佢自己間鋪保only
我工作經常會有碰撞,玻璃穩陣少少
痴過hoda daremac唔錯但成日入塵
TRISKIN唔好撞角, 唔好撞邊, 好易裂
triskin同閃魔我都用過, 唔覺閃魔望落濛過triskin
你00後?
水行貨,即係行貨,不過係水,佢間鋪自己保,即港行

我問過閃魔啦, S23U係全部都叫"軟膜"黎
之前買左呢隻, 軟就唔算軟, 你用手指大力刮一的確係可以令個膜下陷有細痕, 不過1,2秒之後會自動復原
我唔係指閃魔S23U呢隻膜濛, 你地誤會晒我呢句"你當係70%鏡面質感, 30%霧面質感咁上下"
我呢句意思係你熜MON果陣, 個絕對鏡面係冇玻璃/UV金剛果種絕對反光鏡面咁
但閃魔個膜, 睇MON顯示野緊係透光高清
唔夠膽自己痴
x one如何?
緊係自己貼+照燈啦, 自己唔貼搵邊個貼
照燈UV貼我淨係TAOBAO買過閃魔呢隻& UV金剛貼 & 8090要滴膠水果隻玻璃貼
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞