Samsung Galaxy 討論區 (268) 全新FE系列現已有售!

1001 回覆
10 Like 6 Dislike
我嗰張用咗3個月已經有唔少花痕
下次真係想試吓佢張防窺膜
我交比下一手都仲係完美品

仲包4張閃魔光固貼比佢,2個Ringke殼
我果張1個月已經好花
原廠貼用咗10個月仲好滑 係花曬姐
256 la
一係delete d 冇用相
唔急就睇下Christmas
女 ?
機又細,容量又細

同埋上個月仲係500分,兩個月前送buds
今個月加到2000分,依幾日先1000分

不過Ultra 12+256 77xx
想問下各位巴打點backup啲相同片? 因為諗緊課唔課土雞Google One好
我而家擺晒落Google Photos
我用內存空間裝
256GB搞到成日得返10-20GB, 要定時係咁過FILE去電腦HDD
我見到部機就嚟冇位會焦慮
NAS
重要嘢揼NAS
冇咁重要嘅揼Pixel無限壓縮畫質Photo
完全唔重要又懶得Delete嘅揼MicroSD
所以我部S10用咗咁耐Internal Storage粒nand都唔超過50% full
Samsung week 完全冇特別平
同埋轉左 DBS 回贈

個on9 store廢到
渣打個優惠過咗期個幾禮拜都未update
dbs 唔多ok
三星係咪冇雙11優惠? s23 行貨 最抵似乎係edu 商店?
有無海外手足試過上ebay買samsung 有無乜野要留意我見到有個賣家890gbp賣綠色s23U 512GB少少想衝本身部A series就黎打柴
仲未有得升人地已經升左成個月
Reddit見過有假貨 check清楚
Check下個ebay背後係咩鋪頭
不知名網店有機會係支那轉售 中伏率高
如果S22U著機只Show Samsung Logo, 入唔到主畫面, 有冇得整返好而唔使洗機?
攞去三星整定街鋪整好D? (保養已過)
謝謝。
有無人部機無啦啦一日要入入密碼入三 四次
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞