Samsung Galaxy 討論區 (268) 全新FE系列現已有售!

1001 回覆
10 Like 6 Dislike
想問下s23u新機一開盒係冇MON貼?
係咪唔同以前新機咁? thanks
UV光固貼已經係曲芒嘅最好方案
btw, 你真係買多部紫色?
香港一定唔會有哂
追求高質素打機一定旗艦 CPU
S23 系列。
冇白色邊有可能
Ios
希望有鈦灰
Samsung機無跟mon貼好耐喇
佢明知大部分人都一開盒就搣走佢都廢事再包
我csl買4298
我本身想要大芒少少S23+太貴,A54又唔夠勁,呢部就剛好係中間
今年雙11無活動?
三叔週擺明趕客
uv 貼先少機會入塵
一般入得都係手勢同環境問題
明顯見S23賣得,唔同以往S22伏U要減價清貨
美其名就Samsung week,實際上就減價吸水魚清貨
而家s23 keep到銷量仲唔賺盡咩
雙11呢啲大陸搞出嚟嘅「節日」就無謂太重視
samsung week 年年都係10月底/11月頭呢個時間
雙11又好samsung week 又好, 都係不外乎優惠減價, 對消費者黎講其實無咩大分別
消費其實都係睇自己, 有人正價買機, 有人等下一代先買
減價又清舊貨, 唔減又話賺盡, 如果唔係買其實無咩影響
samsung week 都無減價早知用上個月條code
等等下又出s24
貼親daremac都入塵,無論邊間都係
下次比貴少少痴triskin算
trade-in個指定機款
舊少少嘅機已經無份
食唔到佢個500/800蚊
係,局住中移出機
客戶價同上個月用code一樣
仲無埋$500 credit買配件
中移動唔知買淨機食唔食到渣打smart 5%
講起渣打就覺得on9
前後幾次係中移出機諗住用
佢都因為金額太大stop左我
跟住大概10分鐘左右先有人打電話黎問係咪我用
跟住再簽先會ok,到下個星期再簽再reject,不停loop
但個時我已經用左mmpower比左,回贈仲快仲多
S23系列係咪全部個samsung wallet八達通都係bug bug地?
有時要開住個app先嘟到....之前果部samsung都唔會咁
預設NFC 方式有無揀「嵌入式安全元件」?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞