Samsung Galaxy 討論區 (268) 全新FE系列現已有售!

1001 回覆
10 Like 6 Dislike
price 好多時係減晒d 贈品
而且要睇番邊間先有保
中間條線喺照燈之前盡量用刮卡推散佢, 但唔好太大力, 我嗰張閃魔尋晚貼完而家只會喺反光嘅角度下至會睇到中間條好淺嘅印
其實triskin真係唔錯
有閃魔就唔使再幫襯佢啦, 服務質素完全唔值$458呢個價自從中過佢伏之後就怕怕
咩伏?
同埋感覺UV玻璃耐用啲
你去返網購果邊睇返Samsung store
專門店有返所有贈品又差唔多價錢
Spigen殼完全唔用得閃魔光固?
用緊Neo Hybrid+原廠貼
想換閃魔光固

同埋想問下
專門店有無得買+貼原廠個張?
行貨唔係一定有保咩?
網購個samsung store 同hktv samsung store 同專門店/官網samsung 基本上都係有贈品, 只係唔同平台可以做唔同優惠

我講緊係price 入面唔同鋪報價個d wor
如果samsung 唔承認咁都唔算行貨啦
水行貨潮文
我都係咁 即係咁已經係最好
我咪就係叫你睇專門店咪睇啲黑店
price.com大部份都伏
你如果唔怕貴可以貼triskin嘅
又唔使既
One UI 6近日上線!三星全新攝影與後製功能搶先看

隨著 One UI 6 已在海外市場陸續推出,預期接下來 One UI 6 也會在台灣上線,但確切時間還有待台灣三星方面公布,不過在那之前,為了讓星粉可以提前認識 One UI 6 對於手機攝影與後製的幫助,三星特別在 Newsroom 提供 7 大心法來教大家如何玩轉 Galaxy AI 相機,接著我們就來看看,One UI 6 更新後要如何幫助大家玩出攝影新境界呢?

https://www.sogi.com.tw/articles/samsung/6260694
台灣香港仲未有
係喎,上網search過吓,好似有啲細舖嘅所謂行貨都冇代理貼紙,唔受保
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞