[少年監獄] 感受沙咀 Thank you sir Thank you sir

1001 回覆
503 Like 14 Dislike
見大家咁hi ,今晚一於慶祝出書唔出文啦 耶

哇乜而家啲作者咁衰嘅

呼籲連登各位阿SIR發起罷買學童閪衡既新書

唔啱牌頭wor學童

你知唔知咩係牌頭呀?入到嚟嘅我哋揸旗

找5板啦學童 自己打數
盡寫啦 過12點都無就唔好等啦
支持
利申 受過沙咀

你個名真係... 勾起回憶

呢間野係尖沙咀 好好食

利申愈黎愈難食
肥衡出書喎,過嚟食雞習賀賀佢
肥衡出書喎,過嚟食雞翼賀賀佢
恭喜呀
支持
利申 受過沙咀

你個名真係... 勾起回憶

呢間野係尖沙咀 好好食

利申愈黎愈難食

幾個月冇食 食番係差左d

粟米漢堡扒飯加蛋
恭喜哂
[size=2]文呢/size=2]
恭喜哂
文呢
肥衡出書啦!幾時有得出呀?一定買本支持你,真係好好睇!

點解唔叫返感受沙咀
奴教
會唔會比人當係sm
我都覺得叫<<Thank you sir! 唔該同學!>>幾好
因為受既過程講得最多既一句
恭喜呀肥衡 由你一開頭出故追到哩到,連登ac都係因為你而開 本來諗住只係睇唔會留言架 但去到見到你話嚟緊可以出書就忍唔住留言啦!恭喜你!我會繼續追架
恭喜肥衡
恭喜!! 一定買嚟支持
支持
幾時會出到
多謝大家咁夜都咁支持 大概九月尾先出世 有排
恭喜呀肥衡 由你一開頭出故追到哩到,連登ac都係因為你而開 本來諗住只係睇唔會留言架 但去到見到你話嚟緊可以出書就忍唔住留言啦!恭喜你!我會繼續追架

好感動
既然係咁 就出一篇啦
既然係咁 就出一篇啦

「Sorry sir 」
其他人都已經返回自己倉了

但我仍然踎係原地

反正,我都已經衰左

不過我真的不想這個誤會,解不開。
所以即使君實sir話要返倉,我都故意繼續踎係原地等待佢回心轉意,因為我想儘快再求君實sir佢比多次機會我,比我解釋多次

只是
「你係邊個阿!? 你訓A1既咩? 躝返上去啦仆街」

無情既話語, 如子彈一樣將我既心掃射了一遍.
我淌著血
「Sorry sir ..」
唔好啊..君實sir..

「係唔係唔撚走啊? 叫你走啊,仆街 !」
唔好咁對我啊...君實sir..對唔住啊君實sir.

「你要玩野係咪!?! 好 ! 我數三聲 .」

「Sorry sir ..」
唔好咁對我啊...

「三 !」

「Sorry sir..」
對唔住..

「二 !」

「Sorry sir..」
我..
「肥衡, 上返去先啦, 上返去再講, 走 .」
豐sir見狀, 立即扶起了我,出了A1.

我撐起自己..沮喪地轉身..

由光明的室內, 我步出A1門口,走入了漆黑的夜景, 天空開始下起毛毛雨, 氣溫因為雨水既冰冷, 變得更加冷森森.

啊..真的好凍...

心都覺得冰冷冷的
我捱著腳板的劇痛,一步一步,步履姍姍地捱著墻壁,走上C2

我忍著..那些痛, 那些眼淚

我要忍著

我要捱到明天, 再搵機會同君實sir講Sorry sir,講對唔住

終於,我爬回了C2

但一入門口, 轉入自己倉

見到諸仔同武傑,子豪和拉達

我便忍唔到了

心中既愧疚立即爆發,我再也顧不上面子,眼淚已經..

「對唔住嗚嗚唔..我唔係有心人累你地嗚嗚唔嗚嗚...」
我瞬間痛哭流涕..眼淚止不住地流

疼痛既腳板亦支持不住,向前倒去

諸仔隨即上前攬住我

「對唔住...對唔住....對唔住...我真係唔係有心激嬲君實sir架..嗚嗚哇啊...嗚嗚唔」

諸仔含淚說
「我知我知..我知你唔係有心....」

武傑
「放心啦..我地都無怪你..唔好喊啦..唔好再喊啦...」

志豪
「你又係既..都唔知你搞乜..但係都找左數..唔好再傷心啦...」

雖然, 這刻附近的人都安慰著我, 窩心得很

但我仍然收唔住淚水, 心入面既情緒如瀑布一樣, 停不了,亦止不住

明明好耐之前, 我已經話比自己聽, 唔好再喊了

可是我現在正哭的像個細路, 像個做錯事既細路

我哭得稀里嘩啦,心中的懊悔卻絲毫不減

點解..

點解我答唔到果個問題..

低谷的心,疼痛的腳, 擊潰了我
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞