[少年監獄] 感受沙咀 Thank you sir Thank you sir

1001 回覆
503 Like 14 Dislike
哮喘入到勞教?你無同感化官講過你有病既咩?
之前大找都2,3百個圈都未有事喎
好似有冇上下不接
呢架先擔心會出事

係囉 有哮喘低應該入唔到沙咀

係壁屋拋果陣有講 不過果陣醫院主任幫做檢查時

叫左我做重複上下落凳 姐係企上鐵凳 再落返黎咁重複

玩到我心跳加速後

個醫院主任用手幫我把脈測我心跳

真係把脈

跟住就話我心肺功能ok
咁果陣真係傻下傻下 乜都比心機盡力做

如果我果陣點當 應該唔使入沙咀
上次大找300個籃球場 1個唔足100米既
咁姐係大約25000米到啦

今次50個足球場 1個大約300幾米 就當300啦
姐係15000米...

姐係咁 雖然我係計大約數 但都係差好遠下喎 清

姐係15000米...

下次出文再交代

姐係15000米...

下次出文再交代

呢架出啦
黃之峰如果判刑,會唔會判入沙咀?

姐係15000米...

下次出文再交代

快手啲出
唔使大家計得咁辛苦
哦呵? 有文喎
小左好多人留言 唔似得以前高登 好睇既故追幾耐都會有人留言
呢到既人都慣左做CD-ROM/3分鍾熱度
推推推
小左好多人留言 唔似得以前高登 好睇既故追幾耐都會有人留言
呢到既人都慣左做CD-ROM/3分鍾熱度

有你繼續支持都幾好啊
好好睇
肥衡你好好仔
推!!

肥衡其實你係幾時開始先可以跑到十幾廿K
就算得閒有打下波 冇真係跑開10km都已經好辛苦
你仲要係咁肥 點練
黃之鋒果啲係咪入沙咀?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞