電腦椅有冇推介(17)

1001 回覆
0 Like 8 Dislike
Karman 都有平,大癲
幾時先用得個code
早兩日去試過series 2,感覺係一張幾好坐嘅辦公椅

不過冇hm aeron embody 果種幫你拉直條腰骨嘅感覺,不過上次試普通版,又唔知Logitech 版embody 有冇分別,都要再試多次先決定到。

同埋見日本税前計返港紙剛剛1皮,都係睇定啲先
腳架材質: 塑膠
6千幾抵屌
Leap 2啦
推朋友去買gesture,但佢發現盤腳坐會頂住就放棄咗,想買要留意吓
睇緊ergoup蝴蝶 睇d大陸開箱打橫訓咁濟
都唔平 係可以較好平性價比唔高
今日去試embody 個sales主動俾30%off
究竟雙十一會唔會再平
想問leap同leap 2係兩樣野黎?
衣家官網將會有特價個張係=2?
想問leap同leap 2係兩樣野黎?
衣家官網將會有特價個張係=2?
早排買左今日送埋過黎 爭5%
官網買一定係v2
https://shop.steelcase.com/products/steelcase-leap?variant=34045062185095
拉到底, 規格>版本, 寫明係v2
謝謝指教
我等緊11月10 我估經濟差, 佢地每年都要食貨, 我估今年都多死貨, 其實如果張game embody 30%off 真係幾高性價, 如果唔攻頂balance , game 個張抵好多
其實balance布有咩優點? 我見佢係最貴 但係有好多凹點
清潔好麻煩 同埋坐落有小小刮同吉
坐落去rhythm又舒服過balance
三層透巾?
人地話有咩好咩好其實都係參考

最終都係自己坐既感覺最實際
坐落中意邊款就買邊款
n 年前用家, 有動物唔好諗, 多塵都係, 坐上去會feel 到厚d 軟d. 貴買平用。 咩都好日日用長時間坐, 預左5年後要換parts 坐到軟哂
屌差幾分鐘用唔到個code買series 2
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞